Ivm extreme drukte en Corona, wordt vandaag nog bezorgen lastig. Bestel daarom vandaag bloemen en laat ze morgen bezorgen. 

De beste bloemisten voor bloemen bestellen en bezorgen in Utrecht

Utrecht kennen we natuurlijk allemaal als het prachtige centrum van Nederland. Niet alleen heeft Utrecht een ontzettend lange en rijke geschiedenis, het is ook nog de snelst groeiende stad van heel Nederland.

Het is natuurlijk ontzettend leuk om de Utrechtste binnenstad in te gaan, zelf een prachtig boeket uit te zoeken en dan aan de ontvanger te overhandigen. Maar soms is dit helaas geen optie. Daarom kunt u gelukkig bloemen laten bezorgen in Utrecht via een online service als Regiobloemist.

Bij Regiobloemist kunt heel eenvoudig bloemen online bestellen en laten bezorgen door de beste bloemisten in Utrecht. Wij zijn natuurlijk erg trots op de samenwerking met deze bloemisten en willen ze daarom graag even in het zonnetje zetten.

Bloemenmagazijn Johan

Bloemenmagazijn Johan verzorgt o.a. boeketten, bloemstukken, grafwerken, bruidswerken, planten, bedrijfs/kantoorinrichting en bloemabonnementen. Kwaliteit van de bloemen staat bij hun voorop en deze wordt dus altijd gegarandeerd. Hier komt nog bij dat Bloemenmagazijn Johan ook gespecialiseerd is in styling en altijd bereid is om hiermee te helpen, wanneer u bijvoorbeeld een lobby wilt decoreren met bloemen.

Zelf fungeren ze ook als groothandel waardoor ze de prijzen ook nog eens laag kunnen houden en tegelijkertijd toch kwaliteit kunnen leveren. Bovendien staan zij voor 100% klanttevredenheid en zullen ze u dus nooit achterlaten met een product waar u niet blij mee bent.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door Bloemenmagazijn Johan

Co de Rijk Bloemen & Planten

In het centrum van Utrecht vindt u dit mooie zaakje waar ze altijd verse bloemen hebben, ze doen dan ook 3x per week aankoop op de veiling. Bovendien is het een klein en gemoedelijk bedrijf met 4 vaste bloemisten, 1 bezorger en 2 stagiaires. Al meer dan 60 jaar verkoopt dit familiebedrijf bloemen in Utrecht en ze hebben er dus ook aardig wat ervaring in.

Hun specialisme is het doen van bruidswerk, bloemstukken, boeketten, rouwwerk, hiervoor bedrukken ze bovendien hun eigen lint. Als u dus een persoonlijk uniek bloemstuk wilt, is dit de plek waar u wilt zijn.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door Co de Rijk Bloemen & Planten

Fronita Bloem & Groen

Fronite Bloem & Groen is een bloemenwinkel die een echte eigen stijl heeft, hier kunt u dus planten vinden die u niet in elke bloemenwinkel terugziet. Bovendien vindt u veel variatie in de winkel. Ze hebben wat duurdere zeer uitgebreide werken maar ook goedkopere potten en planten om jouw huis mee op te vrolijken.

Al sinds 1970 zit Fronita in een prachtig pand in de buurt Zuilen van Utrecht. Alhoewel het enkele keren van eigenaar is veranderd hebben ze wel altijd hun unieke stijl behouden. De zaak is in de buurt Zuilen dus ook een echt begrip geworden, en dat is natuurlijk niet voor niets. Dus als u in deze buurt woont, is het goed dat u hier een kijkje komt nemen.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door Fronita Bloem & Groen

Bloemenshop Rozeneiland

Het kan zeker niet bij alle bloemenwinkels, maar bij bloemenshop Rozeneiland kunt u bloemen tot over de hele wereld laten bezorgen. Ideaal dus als u bijvoorbeeld familie of vrienden hebt in het buitenland.

Ook als bedrijf kunt u terecht bij bloemenshop Rozeneiland, ze zijn namelijk gespecialiseerd in officiƫle boeketten met betrekking tot het bedrijfsleven. Ook deze kunnen dan over de hele wereld worden verstuurd.

Maar ook als u gewoon een leuk bloemetje voor jouw oma wilt laten bezorgen bent u bij Bloemenshop Rozeneiland aan het juiste adres. In de bloemenshop hebben ze namelijk een uitgebreid assortiment aan prachtige bloemen waar u uit kunt kiezen.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door Bloemenshop Rozeneiland

Bloemsierkunst Ad Hosman

De specialiteit van bloemsierkunst Ad Hosman is het verzorgen van elegante en stijlvolle bruidsboeketten, daarnaast doen ze ook alle andere bloemversiering op bruiloften. Zo kan de hele ceremonie locatie of feestzaal versiert worden met bloemen.

Maar ook als u niet gaat trouwen kunt u bij Ad Hosman prachtige boeketten bestellen. Op locatie hebben ze een breed assortiment aan bloemen maar ook aan vazen, potten en antiek. Bovendien is Ad Hosman uitgeroepen tot de duurzaamste bloemist van Nederland, dus u doet het klimaat er ook nog een plezier mee.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door Bloemsierkunst Ad Hosman

Business Bloemist De Lotus

Deze business bloemist is de ideale bloemist als zakelijke partner, ze hebben zelfs speciale bedrijfsabonnementen waarmee u altijd verzekerd bent van het krijgen van prachtige bloemen. Dit is ideaal wanneer u als bedrijf regelmatig verse bloemen nodig hebt, dan hoeft u niet steeds opnieuw bestellingen te plaatsen en wordt alles veel sneller geregeld.

Maar ook als particulier kunt u een kijkje nemen in hun winkel. Hier hebben ze namelijk een mooi assortiment aan bloemen en dergelijke. Tweemaal daags komen er verse bloemen binnen bij bloemist de Lotus, er zit dus altijd wel iets leuks tussen.

Als laatste hebben ze ook nog een eigen bezorgdienst waarmee u van 08.00 tot 18.00 bloemen kunt laten bezorgen.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door Business Bloemist De Lotus

Waarom zou u kiezen voor een lokale bloemist?

U wilt bloemen versturen naar Utrecht, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit goed gaat. Regiobloemist heeft contact met de lokale bloemisten in Utrecht de directe omgeving. U kunt daardoor via ons uw bloemen persoonlijk laten bezorgen. Niet in een doos of onpersoonlijk, maar gewoon direct geleverd door een lokale bloemist. Een lokale bloemist kent de streek, regelt zelf verse bloemen en als u een bloemist in de regio de bloemen laat leveren, dan steunt u ook nog eens de lokale ondernemers van Utrecht. Mooier kan natuurlijk niet!