Ivm extreme drukte en Corona, wordt vandaag nog bezorgen lastig. Bestel daarom vandaag bloemen en laat ze morgen bezorgen. 

De beste bloemisten in Maastricht

Wanneer u op afstand bloemen bestelt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat er met kwalitatief uitstekende en zeer betrouwbare bloemisten wordt gewerkt. Dat is precies de reden dat Regiobloemist alleen met de besten werkt. Vandaag stellen wij u voor aan de beste bloemisten van Maastricht.

Waarom een lokale bloemist?

U wilt bloemen versturen naar Maastricht, dan is het belangrijk dat dit goed gaat. U kunt via ons uw bloemen persoonlijk laten bezorgen. Niet in een doos of onpersoonlijk, maar gewoon direct geleverd door een lokale bloemist. Een lokale bloemist kent de streek, regelt zelf verse bloemen en als u een bloemist in de regio de bloemen laat leveren, dan steunt u ook nog eens de lokale ondernemers van Maastricht. Hoe mooi is dat?

Bloemisterij Maravilha

Bloemisterij Maravilha bezorgt ook uw bloemen in de omgeving van Maastricht. Kwaliteit en service staan bij hen hoog in het vaandel en zij hebben dagelijks verse aanvoer van bloemen. Hun specialisatie is in apart bloemwerk. En hun motto is: "Maravilha bloemsierkunst, voor als het echt iets anders moet zijn".

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemisterij Maravilha.

Openingstijden:
Maandag: Gesloten * Dinsdag t/m vrijdag : 9:00–18:00 * Zaterdag: 09:00-17:00 * Zondag: Gesloten

Bloemenshop van der Weijden

Bloemenshop van der Weijden is gevestigd in de stationshal van Maastricht en verzorgd en bezorgd uw planten en bloemen in zuid Limburg. Het assortiment is zeer uitgebreid, u kunt bij deze bloemist terecht voor boeketten, bloemstukken, planten, vazen en aardewerk, rouw- en trouw werken en alle overige cadeau-artikelen.

Bestel hier bloemen direct bij deze bloemist.

Openingstijden:
Maandag: 12.00–19.00 * Dinsdag t/m vrijdag 10.00–19.00 * Zaterdag: 10:00-19:00 * Zondag: 09:30-17:30

Bloemisterij Bij ‘t Boerderijke

Bloemist Bij 't Boerderijke is een écht familiebedrijf in Maastricht. Al sinds 1986 is het bedrijf gevestigd aan de A. Flamentstraat 31 te Maastricht. Zes dagen per week staan het team voor u klaar met veel liefde en passie. Voor een boeket, bloemstuk, luxe boeket, rouwwerk of bruidsboeket bent u bij hen aan het goede adres. Ook hebben zij kamer- en buitenplanten en dat alles voor een betaalbare prijs. Het Boerderijke bezorgt overigens niet alleen in Maastricht, maar ook in de gehele Regio Zuid-Limburg en Regio Lanaken-Riemst.

Klik hier en laat bloemen bezorgen door 'bij het Boerderijke'

Openingstijden: 
Maandag: 11:30–18:00 * Dinsdag t/m vrijdag 09:00–18:00 * Zaterdag: 09:00–17:00 * Zondag 12:00–15:00

Bloemen Leliveld de Heeg

Bloemenwinkel 'Bloemen Leliveld de Heeg' in Maastricht kunt u vinden aan de Rijksweg 60 en zij bezorgt bloemen en planten in Maastricht en ruime omgeving. Het deskundige en enthousiaste team staat altijd voor u klaar om u te voorzien van een mooi boeket bloemen. Ook kunt u natuurlijk bij hen terecht voor een huwelijks- of begrafenis arrangement.

Laat nu Bloemen Leliveld de Heeg uw bloemen bezorgen

Openingstijden:
Maandag: 12.00–17.00 * Dinsdag t/m vrijdag: 09.00–18.00 * Zaterdag: 09.00–17.00 * Zondag: Gesloten