Ivm extreme drukte en Corona, wordt vandaag nog bezorgen lastig. Bestel daarom vandaag bloemen en laat ze morgen bezorgen. 

De beste bloemist van Amsterdam

Wanneer u op afstand bloemen bestelt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat er met kwalitatief uitstekende en zeer betrouwbare bloemisten wordt gewerkt. Daarom werkt Regiobloemist alleen met de beste bloemenwinkels van Amsterdam. Wist u bloemen bezorgen in Amsterdam? Dan stellen wij u vandaag graag voor aan de beste bloemisten van Amsterdam en omstreken. De onderstaande bloemisten zijn de beste in hun vakgebied en deze goede bloemisten bezorgen allemaal bloemen in Amsterdam zelf.

Waarom de beste lokale bloemist ?

U wilt bloemen versturen naar Amsterdam, dan is het belangrijk dat dit goed gaat. U kunt via ons uw bloemen persoonlijk laten bezorgen. Niet in een doos of onpersoonlijk, maar gewoon direct geleverd door een lokale bloemist en persoonlijk overhandigd. Soms geleverd op de bakfiets, omdat dat dat met de straatjes en kanalen lekker snel gaat, en soms geleverd in de bestelwagen van de bloemist. Onze lokale bloemist kent de streek, regelt zelf verse bloemen en als u een bloemenwinkel in de regio de bloemen laat leveren, dan steunt u ook nog eens de lokale ondernemers van Amsterdam. Hoe mooi is dat?

1. Bloemsierkunst Scheepstra & Zn

Marco Scheepstra is een van de beste bloemisten van Nederland. Bij scheepstra bloemsierkunst draait het allemaal op bloemen en planten. Mooie boeketten in eigen stijl. Felle kleuren en mooie veldboeketten. Een echte vakman.

Scheepstra & Zn bestaat reeds 35 jaar en is een waar begrip in Amsterdam. Iedereen die iets met bloemen doet of wil doen is bekend met deze specialist met bloemen. Loop eens binnen in de wondere wereld van de bloemenwinkel aan de Scheldestraat 74-76

Laat Bloemsierkunst Scheepstra & Zn jouw bloemen bezorgen in Amsterdam

2. Bloemenshop Buitenveldert

Bloemenshop Buitenveldert Amsterdam is echt een goede bloemist. Met meerdere professionele binders maken ze de mooiste boeketten voor bijna elke gelegenheid. Zelf vinden ze dat ze gespecialiseerd zijn in het maken van boeketten, rouwwerk, bruidswerk, maar ook het maken van zaalversieringen voor evenementen of partijen.

De bezorg regio van Bloemenshop Buitenveldert is ruim, denk aan geheel Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid-oost, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel, Badhoevedorp.

De bloemenwinkel ziet er ook geweldig mooi uit. Bent u in de buurt van de Buitenveldertselaan 120, loop dan eens binnen en ervaar de kwaliteit en professionaliteit van deze bloemist.

Laat Bloemenshop Buitenveldert jouw bloemen bezorgen in Amsterdam

3. Season Flowers Amsterdam

Season Flowers mag zeker niet ontbreken in het lijstje van beste bloemisten. Deze bloemist is in 2000 gestart en het team van Season Flowers bestaat inmiddels uit tien enthousiaste en creatieve bloemenarrangeurs. Met hun eigen wagenpark van vijf bestelauto’s zorgen ze ervoor dat alle bestellingen op tijd bij u aanwezig zijn. Elk boeket is een waar kunstwerk, in een geheel eigen stijl en puur vakmanschap. Een echte goede bloemist dus.

Ook de winkel straalt kwaliteit uit. Alle boeketten worden gebonden met verse producten en opgemaakt in hun stijl. Geen standaard boeketten dus, maar pure art van bloemen. Season Flowers Amsterdam is meer een zakelijke bloemist.

Laat Season Flowers Amsterdam jouw bloemen bezorgen in Amsterdam.