Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen bezorgen Utrecht

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mooie bos bloemen? Valt er iets te vieren, wilt u iemand bedanken of wil u iemand laten merken dat u aan diegene denkt? Kies dan voor een bos bloemen van Regiobloemist. Zij beschikken over een ruim assortiment, waardoor u voor elke gelegenheid wel een speciaal boeket kunt laten verzenden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de omgeving van Utrecht? Bekijk dan alle boeketten en bloemen op onze website.

Bloemen uit ons assortiment

In ons assortiment vindt u een ruime keuze uit bloemen. Deze bloemen zijn verdeeld in verschillende categorieën, zodat u gericht kunt zoeken naar de juiste bloemen. Maak bijvoorbeeld een keuze uit Valentijns bloemen, rozen, tulpen, veldboeketten, bloemstukken of rouwbloemen. Bij ons geldt: voor 14:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland. Doe hier dus uw voordeel mee wanneer u eigenlijk last minute nog een mooi boeket wilt verzenden.

Voeg een cadeau toe

U kunt er voor kiezen om bloemen te laten bezorgen in Utrecht. Het wordt dus direct afgeleverd op het aangegeven adres. Hierdoor is het een leuke verrassing voor de geadresseerde. U kunt ervoor kiezen om nog een leuk cadeautje toe te voegen aan het boeket, zoals chocolade, een teddybeer, een vaas of een flesje wijn. Hierdoor wordt het cadeau helemaal compleet. Vervolgens kunt u doorgaan naar het bestellen en laten wij de bloemen bezorgen in Utrecht. Kleine moeite dus om even een cadeau voor een geliefde te bestellen.

Bloemen bestellen bij Regiobloemist

Bestelt u bloemen bij Regiobloemist? Dan worden de bloemen met een versgarantie van 7 dagen verstuurd. De betaling is geheel veilig en u kunt daarnaast ook op rekening betalen, mocht u dat willen. Wij bezorgen uw boeket in Utrecht en heel Nederland, soms zelfs op zondag. Wacht dus niet te lang met het uitzoeken van mooie bloemen.

Vragen over onze bloemen

Heeft u vragen over bloemen bezorgen in Utrecht? Onze specialisten helpen u graag verder. Daarbij kunnen zij u voorzien van een passend advies. U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken of stuur even een mailtje met uw vragen. Bestel online en laat ons het thuis brengen bij de ontvanger wanneer u dat wilt. Bij het bezorgen van bloemen bij bedrijven gaat het hetzelfde, echter ze leveren dan wel altijd voor 17:00 uur. Dit omdat veel bedrijven anders gesloten zijn.