Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen Utrecht

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mooie bos bloemen? Valt er iets te vieren, wilt u iemand bedanken of wil u iemand laten merken dat u aan diegene denkt? Kies dan voor een bos bloemen van Regiobloemist. Zij beschikken over een ruim assortiment, waardoor u voor elke gelegenheid wel een speciaal boeket kunt laten verzenden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de omgeving van Utrecht? Bekijk dan alle boeketten en bloemen op onze website.

Bloemen uit ons assortiment

In ons assortiment vindt u een ruime keuze uit bloemen. Deze bloemen zijn verdeeld in verschillende categorie√ęn, zodat u gericht kunt zoeken naar de juiste bloemen. Maak bijvoorbeeld een keuze uit Valentijns bloemen, rozen, tulpen, veldboeketten, bloemstukken of rouwbloemen. Bij ons geldt: voor 14:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland. Doe hier dus uw voordeel mee wanneer u eigenlijk last minute nog een mooi boeket wilt verzenden.

Voeg een cadeau toe

U kunt er voor kiezen om bloemen te laten bezorgen in Utrecht. Het wordt dus direct afgeleverd op het aangegeven adres. Hierdoor is het een leuke verrassing voor de geadresseerde. U kunt ervoor kiezen om nog een leuk cadeautje toe te voegen aan het boeket, zoals chocolade, een teddybeer, een vaas of een flesje wijn. Hierdoor wordt het cadeau helemaal compleet. Vervolgens kunt u doorgaan naar het bestellen en laten wij de bloemen bezorgen in Utrecht. Kleine moeite dus om even een cadeau voor een geliefde te bestellen.

Bloemen bestellen bij Regiobloemist

Bestelt u bloemen bij Regiobloemist? Dan worden de bloemen met een versgarantie van 7 dagen verstuurd. De betaling is geheel veilig en u kunt daarnaast ook op rekening betalen, mocht u dat willen. Wij bezorgen uw boeket in Utrecht en heel Nederland, soms zelfs op zondag. Wacht dus niet te lang met het uitzoeken van mooie bloemen.

Vragen over onze bloemen

Heeft u vragen over bloemen bezorgen in Utrecht? Onze specialisten helpen u graag verder. Daarbij kunnen zij u voorzien van een passend advies. U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken of stuur even een mailtje met uw vragen. Bestel online en laat ons het thuis brengen bij de ontvanger wanneer u dat wilt. Bij het bezorgen van bloemen bij bedrijven gaat het hetzelfde, echter ze leveren dan wel altijd voor 17:00 uur. Dit omdat veel bedrijven anders gesloten zijn.

Bloemenmagazijn Johan
Floridadreef 102a
3565 am Utrecht
Co de Rijk Bloemen & Planten
Loevenhoutsedijk 78
3552 XE Utrecht
Fronita Bloem & Groen
Amsterdamsestraatweg 587
3553EH Utrecht
Bloemenmagazijn Johan
Middenburcht 3
3452MS Vleuten
Bloemenshop Rozeneiland
Hammarskjöldhof 53
3527HD Utrecht
Bloemsierkunst Ad Hosman
Nachtegaalstraat 71
3581 AE Utrecht
Business Bloemist De Lotus
Tractieweg 172 A / Berbadottelaan 10
3534AP Utrecht
De Ruiter Groendecoratie
Molenpolder 110
3453NZ De Meern
J & B Bloem- en Woondecoratie
Floridadreef 102a
3565am Utrecht
J & B Flower Factory
Verlengde Houtrakgracht 339
3544EB Utrecht
Jopies Bloemenhuis
Kanaalstraat 105
3531CC Utrecht
Laura's Bloemen
Mereveldplein 14
3454 CJ De Meern
Fiori Style
Fossa Italica 57
3995 XA Houten
Valentina
Nassaustraat 2
3601BG Maarssen
Bloemenboutique Nicole
't Slot 37
3981KB Bunnik