Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Lansuplant Waterlandplein in Amsterdam

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

De bloemist uit Amsterdam waar vakwerk nog wel betaalbaar is. Lansuplant Waterlandplein voor service en het juiste advies.

Onze winkel is gevestigd op het Waterlandplein 217, dit is het centrale plein en wijkwinkelcentrum van de in Amsterdam-Noord gelegen wijk Waterlandpleinbuurt. Hier kunt u terecht in ruim 150 vierkante meter bloemenplezier onder één dak. De kern van de Lansuplant formule is;

“Hoge kwaliteit voor een messcherpe prijs!”
Het gezicht van bloemenwinkel Lansuplant Waterlandplein
Bianca is in 2001 begonnen als bloembinder-verkoper bij Lansuplant Waterlandplein. In september 2011 heeft Bianca Westera deze bloemenwinkel overgenomen van haar toenmalige werkgever, die besloten had om na jaren vol energie en overgave een andere richting op te gaan. Bianca is natuurlijk al jaren een zeer bekend gezicht op het Waterlandplein. Samen met het vertrouwde team zal zij de winkel met dezelfde scherpe prijzen voor bloemen en planten voort zetten. Al meer dan dertig jaar is Lansuplant een begrip in Amsterdam-Noord. Bianca is een creatieve, innovatieve en milieubewuste vrouw die van orde en netheid houdt. U kunt dit ervaren wanneer u een bezoekje aan onze winkel brengt. Rouw- en bruidswerken zijn haar specialiteit en bij haar in zeer goede handen.

Lansulant Waterlandplein is het juiste adres als u bloemen wilt bestellen in Amsterdam en omstreken.

Info Bloemist

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Lansuplant Waterlandplein

Waterlandplein 217
1024LR Amsterdam