Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Bloemist Alphen aan den Rijn

Bij Regiobloemist zorgen wij ervoor dat je op een gemakkelijke en goede manier bloemen kan bestellen bij jouw favoriete bloemenwinkel in Alphen aan den Rijn. Plaats een bestelling op onze website en wij zorgen ervoor dat jouw bloemen zo snel mogelijk bij de ontvanger worden thuisbezorgd. Bestel je vóór 14.00 uur op werkdagen, dan worden jouw bloemen diezelfde dag nog bezorgd. Bestel je na 14.00 uur, dan staat de bezorger een dag later op de stoep. Doordat wij samenwerken met meer dan 500 bloemenwinkels door heel Nederland is er geen plek waar we niet bezorgen! Of de ontvanger nu woont in Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot of Hoorn. Jij bestelt en wij bezorgen. Wij werken namelijk ook samen met bijna alle bloemenwinkels is Alphen aan den Rijn. Door onze supersnelle bezorging was het bestellen van bloemen nog nooit zo makkelijk.

  • Bloemsierkunst Pierrot
    Hoge Rijndijk 79, 2382 AC, Zoeterwoude-Rijndijk

    Welkom bij Bloemsierkunst Pierrot!! Een bedrijf dat 25 jaar geleden begon aan de Hoge Rijndijk te Zoeterwoude en nu is uitgegroeid tot een gerenomeerd bedrijf. Pierrot is een begrip in Zoeterwoude en ver daarbuiten! De dagelijkse verse bloemen uit Rijnsburg en de mooie handgebonden boeketten en moderne bloemstukken hebben zeker hun invloed op de grote klantenkring die Pierrot telt. We hebben...

  • Bloemenhuis Pietersen
    Voorweg 40 a, 2431AP, Noorden

    Voor planten, bloemen, decoratie, workshops en inspiratie bent u aan het goede adres bij Bloemenhuis Pietersen. Zij helpen u graag met het verzorgen met een mooi boeket en zij bezorgen ook voor Regiobloemist kan worden in hun omgeving.

Bloemist Alphen aan den Rijn bezorging in ziekenhuis

Het geven van bloemen wordt al jarenlang gebruikt als manier om iemand een hart onder de riem te steken. Zeker als een geliefde, vriend, vriendin of familielid in het ziekenhuis ligt wil je vaak wat voor diegene doen. Een bloemetje is dan een van de beste opties. Niks is leuker dan het ontvangen van een bloemetje en te weten dat iemand aan je denkt. Daarom bezorgen wij niet alleen in woonhuizen maar ook in Ziekenhuizen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je ook in mindere tijden er voor de mensen om je heen kunt zijn. We bezorgen dus ook in het Alrijne Ziekenhuis in Alphen aan den Rijn. Wanneer je een bloemetje wilt laten bezorgen in het Alrijne ziekenhuis is het enige wat je hoeft te doen de adresgegevens invullen van het ziekenhuis inclusief de naam van de ontvanger. Als je daarna in het speciale verzoeken vak aangeeft wat het kamernummer van de ontvanger is regelen wij de rest.

Bloemist Alphen aan den Rijn bezorging verzorgingshuis

Ook is er de mogelijkheid bloemen te laten bezorgen in een verzorgingshuis. Wij bezorgen in elk verzorgingshuis in Alphen aan den Rijn. Zo bezorgen wij bijvoorbeeld ook in de volgende genoemde verzorgingshuizen;

  • ActiVite, locatie Rietveld
  • Arlijne Zorggroep, Verpleeghuis Oudshoorn
  • ActiVite, locatie Noorderbrink
  • ActiVite, locatie Rijnzate

Vul de gegevens van de ontvanger en het verzorgingshuis in, geef in de speciale verzoeken aan om welk kamernummer het gaan en dan komt het helemaal gaat. 

Alphen aan den Rijn bezorging uitvaartcentrum

Wanneer je een bekende een mooi afscheid wilt geven zijn bloemen vaak op hun plaats. Bij Regiobloemist hebben wij verschillende soorten rouwkransen, rouwboeketten en andere uitvaart- gerelateerde boeketten. Deze kunnen worden bezorgd bij Uitvaartcentrum Alphen aan den Rijn. Geef bij het ‘soort afleveradres’ aan dat het om een uitvaartcentrum gaat en vul de naam van de overledene in. Zorg dat je de bloemen minimaal twee dagen van te voren bestelt zodat de bloemist voldoende tijd heeft om een mooi boeket samen te stellen. Geef daarnaast in de speciale verzoeken aan dat het gaat om een uitvaart en de datum en tijd van de uitvaart. Op deze manier kan de bloemist zelf bepalen wat het beste moment is om de bloemen te bezorgen.

Hoe bestellen bij bloemist Alphen aan den Rijn?

Als je bij Regiobloemist bloemen bestelt en je hebt geen voorkeur voor een bloemenwinkel, zullen wij een bloemenwinkel toewijzen aan je bestelling. Hiervoor wordt de keuze gemaakt voor de bloemenwinkel die het dichts in de buurt is van het afleveradres. Wanneer je wel zelf een keuze wilt maken voor een bloemenwinkel, typ je bovenaan onze website in de zoekbalk ‘Alphen aan den Rijn’ in. Op deze pagina kun je de keuze maken voor jouw favoriete bloemist. Klik op ‘kies deze bloemist’ en begin met het bestellen van jouw bloemen. Wanneer je nu een keuze maakt voor een boeket, sturen wij jouw bestelling automatisch door naar de door jou gekozen bloemenwinkel.