Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Bloemen speciaalzaak Prima Flora in Middelburg

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

'Bloemen speciaalzaak Prima Flora' is de nieuwste bloemenzaak van Middelburg. Zij onderscheiden ons door vakmanschap en super verse kwaliteit. Het team van ervaren arrangeurs staat klaar om voor u de mooiste boeketten, bloemwerk, en deco design te maken. De slogan van 'Prima Flora' luidt daarom: "Als je echt van bloemen houdt."

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Bloemen bezorgen Middelburg

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemen speciaalzaak Prima Flora

Fazantenhof 2a
4332 XT Middelburg

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemen speciaalzaak Prima Flora, is gestart op 17 September 2011.

Extra informatie

Zij wilden graag een eerlijke zaak opzetten, met oog voor de klant en het product. Nu we al een geringe tijd bezig zijn hebben we veel nieuwe particuliere klanten in ons bestand en tevens veel bedrijven.

Tot de bedrijven zijn genoemd begrafenis ondernemers, kantoren, school gemeenschappen, verenigingen, Gemeente Middelburg en Veere. Door met veel passie hun beroep uit te voeren, zien zij dat er veel vertrouwen onder de klanten is. Hopelijk wilt u het ook eens ervaren , waarom men voor Prima Flora kiest.