Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

De Bloemenkas in Eindhoven

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

In de speciaal ingerichte winkelkoeling van Bloemisterij 'De Bloemenkas" staat een groot assortiment aan rozen, verschillende snijbloemen en samengestelde boeketten voor een mooie prijs en uiteraard de beste kwaliteit! Omdat ze zelf rechtstreeks inkopen op de veiling kiezen ze voor kwaliteit, scherpe prijzen en verse bloemen. Ook planten worden iedere week weer aangevuld vanuit de veiling met een nieuw assortiment, zij kunnen in de regio Eindhoven uw bestelling via Regiobloemist dezelfde dag nog bezorgen.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Eindhoven

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

De Bloemenkas

Pagelaan 4
5641CC Eindhoven

Bedrijfsgeschiedenis

DE BLOEMENKAS VINDT U AAN DE PAGELAAN 4 IN EINDHOVEN.

Wij zijn trots dat ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een ruime mooie winkel in snijbloemen en planten!

Ooit begonnen Henk Bruel sr. en Leon Klap in een klein schuurtje in de achtertuin met het maken van plantenbakjes die op de weekmarkten werden verkocht. Uiteindelijk toch verhuisd naar een stuk braakliggende grond aan de Pagelaan, waar toen een kas werd gebouwd; vandaar de naam De Bloemenkas.

Iedereen hielp mee in en om De Bloemenkas en met het maken van plantenbakjes; oma’s, opa’s, ooms, tantes, broers, vrienden en kennissen. Al snel werd het steeds drukker en kwamen de klanten niet alleen op de markt, maar ook naar de Pagelaan. De winkel was een feit! Naast de bekende plantenarrangementen verkochten we ook steeds meer snijbloemen, los of als boeket. De Bloemenkas werd een begrip in Tongelre en tot op de dag van vandaag zijn wij verheugd te zien dat na al die jaren we nog steeds trouwe klanten maar ook nieuwe klanten mogen begroeten in onze winkel! U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan rozen, bloemen van het seizoen, reeds geschikte boeketten; alles gekoeld in de winkelkoeling voor optimale versheid en kwaliteit. Ook helpen wij u graag met het uitkiezen van enkele bloemen of een plukboeket naar uw wensen samengesteld uit onze bloemenhoek. Ook verzorgen wij met aandacht uw bloemwerk voor een afscheid, maar ook voor de liefde en andere feestelijke gelegenheden zijn we u graag van dienst. We hopen u snel te ontmoeten aan de Pagelaan…!