Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloembinderij Nellie in Abbekerk

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Landelijk of modern, met de verse bloemen van het seizoen kunnen wij altijd voor u mooie boeketten, bloemstukken en plantenarrangementen maken, zowel voor binnen als voor buiten, en dat doen wij dan ook graag. Ook voor bijpassende artikelen zoals glasvazen, aardewerk en mooie kaarten kunt u bij ons terecht. Ons bezorggebied voor het bezorgen voor bloemen is de driehoek Enkhuizen Hoorn, Heerhugowaard.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij Nellie

Dorpsstraat 51
1657AB Abbekerk

Bedrijfsgeschiedenis

In 1991 is het bedrijf bloembinderij Nellie gestart, en vooral in de loop der jaren een steeds grotere naamsbekendheid in de omgeving van Abbekerk gekregen. De klantenkring voornemenlijk particulieren komen uit de weide omgeving, Op het gebied van rouw en bruids arrangementen, maar zeker ook voor fraaie boeketten om te schenken of je zelf te verwennen.

Klanten vinden het prettig dat wij ons best doen in iedere prijsklasse iets klaar te hebben staan. Met 3 keer per week verse aanvoer van snijbloemen, en een regelmatig bezoek aan bloemenveiling Aalsmeer houden wij de winkel vol!!