Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloembinderij Nellie in Abbekerk

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Landelijk of modern, met de verse bloemen van het seizoen kunnen wij altijd voor u mooie boeketten, bloemstukken en plantenarrangementen maken, zowel voor binnen als voor buiten, en dat doen wij dan ook graag. Ook voor bijpassende artikelen zoals glasvazen, aardewerk en mooie kaarten kunt u bij ons terecht. Ons bezorggebied voor het bezorgen voor bloemen is de driehoek Enkhuizen Hoorn, Heerhugowaard.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij Nellie

Dorpsstraat 51
1657AB Abbekerk

Bedrijfsgeschiedenis

In 1991 is het bedrijf bloembinderij Nellie gestart, en vooral in de loop der jaren een steeds grotere naamsbekendheid in de omgeving van Abbekerk gekregen. De klantenkring voornemenlijk particulieren komen uit de weide omgeving, Op het gebied van rouw en bruids arrangementen, maar zeker ook voor fraaie boeketten om te schenken of je zelf te verwennen.

Klanten vinden het prettig dat wij ons best doen in iedere prijsklasse iets klaar te hebben staan. Met 3 keer per week verse aanvoer van snijbloemen, en een regelmatig bezoek aan bloemenveiling Aalsmeer houden wij de winkel vol!!