Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

De Mengerij in Baarn

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Wij verzorgen voor u: Boeketten, Bloemstukken, Rouwstukken, Bruidswerk en Bedrijfsboeketten (Abonnement). U kunt bij ons terecht voor eigentijdse Creatieve, Klassieke en Moderne Bloemwerken. Voor ieder dus wat wils.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Baarn

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

De Mengerij

Laanstraat 105
3743BD Baarn

Bedrijfsgeschiedenis

Wij bestaan 3 september 2014 10 jaar. Brigitte en Sjaak zijn de eigenaren. Ze hebben de hulp van Brigitte haar zus ingeschakeld en zij doet ook al 10 jaar mee.

Ze hebben natuurlijk een goede vaste klanten kring opgebouwd. En ook veel bedrijven in Baarn hebben wij als vast klant en er komen steeds nieuwe bij!

Extra informatie

Onze zaak is gevestigd in Baarn op een heel erg gezellig hoekje. Het is niet een grote winkel, maar klein en gezellig! De binderij is open en de klanten kunnen meteen zien wat er gemaakt word! Wij bieden erg veel service,

We hebben zoiezo elke dag (behalve de zondag) verse bloemen. Sjaak gaat elke ochtend om 4 uur naar de veiling in Aalsmeer! hij is ook de persoon die bezorgt. Als we bezorgen en de klant is niet thuis bellen we Of bij de buren aan of zetten we de bloemen in een emmertje waar het beschut staat.