Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Wens iemand een spoedig herstel met bloemen

Is er een collega ziek? Of wil je iemand een hart onder de riem steken? Laat bloemen bezorgen om iemand op te vrolijken. Je tovert een glimlach op zijn of haar gezicht met een happy boeket. En dat voelt goed. Je laat iemand snel beter voelen. Je geeft aandacht en met lieve woorden op het kaartje zorg je ervoor dat ze zich snel weer beter boelen. Wij doen de rest met bloemen. Regiobloemist maakt het makkelijk om een beterschapsboeket te laten bezorgen. Wij bezorgen uw cadeau bij iemand thuis, in het ziekenhuis of bijvoorbeeld in het verzorgingstehuis. Onze bezorgers zijn goed bekend in de regio en bezorgen de bloemen op de juiste plek.

Verstuur een leuk boeket om iemand op te vrolijken

Kaarttekst om op te vrolijken

Een boeketje van Regiobloemist is inclusief een leuke tekst. Bij het boeket kun je namelijk kiezen voor een gratis kaartje. Je kunt tijdens het bestellen van een boeket een persoonlijke tekst / boodschap schrijven. Deze wordt door Regiobloemist overgenomen als kaarttekst.

Bloemen als cadeau

Wil je je cadeau nog specialer maken ? Kies naast een boeket, ook voor een extratje. Je kunt de zieke beterschap wensen met een boeket bloemen en daarbij bijvoorbeeld een chocolade box, vaas, beer of ballon. Je maakt je cadeau specialer met de opties die Regiobloemist aanbiedt in de bloemenshop.

Kun je nog geen keuze maken? Bekijk al onze beterschapsboeketten in de categorie harte beterschap.