Over Regiobloemist.nl

Waar staat Regiobloemist voor

Regiobloemist dankt zijn naam aan de woorden Regio en Bloemist. Ofwel wij zijn uw totaal bloemist voor elke regio.

Wij geloven in kwaliteit, in service en in 100% klanttevredenheid. Wij beloven onze klanten dat wij elke dag ons best doen om de kwaliteit van onze producten en onze persoonlijke service naar u toe verbeteren. Wij willen als team trots zijn op wat wij dagelijks doen en wij willen trots zijn op ons bedrijf.

Hoe werkt Regiobloemist

Regiobloemist is opgestart rond 2006 / 2007 en heeft inmiddels vele honderdduizenden tevreden klanten die graag bij ons verse bloemen bestellen. Regiobloemist heeft een netwerk om zich heen gebouwd met betrouwbare partners om u zo de best mogelijke service en kwalitiet te leveren die mogelijk is.

Via Regiobloemist.nl kunt u bloemen, planten en gerelateerde producten bestellen en laten bezorgen door heel Nederland. Bestellingen lopen via lokale bloemisten, direct via kwekers of via de binderijen van Regiobloemist zelf. Bezorgingen lopen via de vervoerder van de lokale bloemist of via de post in onze speciale verpakkingen.

Internationaal

Het partner bedrijf World of Flowers BV verzorgt alle leveringen buiten Nederland. Ook hier werken we met lokale bloemisten, kwekers en eigen binderijen. Momenteel verzorgt Regiobloemist.nl alleen leveringen voor Nederland, Regiobloemist.be in Belgie en Regionsflorist.de in Duitsland.

Veiligheid online is belangrijk

Wij vinden uw veiligheid online erg belangrijk, vandaar dat wij alle verbindingen laten lopen via het SSL certificaat. Voor de minder technische mensen onder ons staat SSL voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via internet. Dus wij versleutelen en beveiligen uw persoonlijke data tijdens het plaatsen en bestellen van een cadeau (ook tijdens het betalen bent u dus in veilige handen).Wij zijn Regiobloemist.nl, uw partner voor al uw bloemen en planten.