De beste bloemisten in Leiden

Leiden staat bekend als universiteitsstad, zelfs de leden van ons Koninklijk Huis hebben hier gestudeerd. Maar ook vanwege haar rijke historie, schitterende oude binnenstad en niet te vergeten het Leids Ontzet wat ieder jaar op drie oktober gevierd wordt met een groot feest met haring en wittebrood.

Natuurlijk is het vaak leuker om een boeket zelf te kunnen overhandigen, maar als dat niet tot de mogelijkheden behoort, dan is het goed om te weten dat je opdracht in goede handen is. Daarom laat Regiobloemist alleen bloemen bezorgen door gerenommeerde bloemisten en bloemisterijen.

Omdat wij uitermate trots zijn op onze samenwerkingen, stellen wij u daarom gaandeweg voor aan de bedrijven met wie wij samenwerken. Zodoende weet u dat u veilig en snel bloemen kunt laten bezorgen waar en wanneer u maar wilt. Vandaag zijn dat onze bloemisten en bloemisterijen die bloemen bezorgen in Leiden en omgeving.

Bloemist de Lange

Bloemist de Lange is inmiddels een begrip in Leiden. Niet alleen de gezelligste bloemenzaak, maar zeker één van de mooiste. Ze maken echt prachtige handgebonden boeketten, maar natuurlijk ook bloemarrangementen en rouwbloemwerk. Ook Bloemist de Lange heeft haar eigen bezorgdienst, dus uw bestelling wordt met zorg, liefde en aandacht bezorgd. Herenstraat 45, 2313 AE, Leiden

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist de Lange

Boeketterie Datura

Als sinds 1991, dus nu al 25 jaar, is Boeketterie Datura een vast gegeven in Leiden. Natuurlijk kunt u voor allerhande bloemen en planten bij ze terecht, en bent u bij hun deskundige medewerkers in goede handen, maar ze zijn gespecialiseerd in rouwwerk. Zij zijn 7 dagen per week geopend om u van dienst te kunnen zijn. Op zon- en feestdagen dus ook van 10:00 tot 17:00 uur. Haagseschouwweg 10 B, 2332KG, Leiden

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door boeketterie Datura

Bloemsierkunst Pierrot

Ook dit bedrijf bestaat inmiddels al 25 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. De dagelijkse verse bloemen uit Rijnsburg en de mooie handgebonden boeketten en moderne bloemstukken hebben zeker hun invloed op de grote klantenkring die Pierrot telt. En wilt u eens iets anders dan alleen bloemen laten bezorgen? Ze hebben ook een groot assortiment van wijnen en champagnes, chocola en teddyberen, die verwerkt kunnen worden in bloemstukken en boeketten. Hoge Rijndijk 79, 2382 AC, Zoeterwoude-Rijndijk

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemsierkunst Pierrot

D & S Bloemenwinkel

D & S, of beter bekend als Daans Bloemenwinkel staat voor klantvriendelijkheid en staat garant voor de best mogelijke kwaliteitsproducten. Ook heeft u een brede keus uit een breed en gevarieerd assortiment aan bloemen en planten. Zij zijn gevestigd in Leiderdorp en Oegstgeest. In Leiderdorp vindt u hen in het winkelcentrum 'Santhorst'. In Oegstgeest zijn zij te vinden in het winkelcentrum "Lange Voort" aan de Lijtweg, onder de Aert van Neslaan flat.

Waarom zou u kiezen voor een lokale bloemist?

U wilt bloemen versturen naar Leiden, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit goed gaat. Regiobloemist heeft contact met de lokale bloemisten in Leiden de directe omgeving. U kunt daardoor via ons uw bloemen persoonlijk laten bezorgen. Niet in een doos of onpersoonlijk, maar gewoon direct geleverd door een lokale bloemist. Een lokale bloemist kent de streek, regelt zelf verse bloemen en als u een bloemist in de regio de bloemen laat leveren, dan steunt u ook nog eens de lokale ondernemers van Leiden. Mooier kan natuurlijk niet!