Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen bezorgen in Leiden

Bent u op zoek naar een bloemetje, naar kamerplanten, naar bloemstukken of een veldboeket, dan kunt u bij Regiobloemist terecht. We bezorgen bloemen door heel Nederland en dus ook in Leiden. Koopt u een bloemetje voor een vriend, vriendin, buur, collega of om aan iemand uw excuses aan te bieden of iemand te bedanken? Dan slaagt u op onze site.

Bloemen en bloemstukken

Bloemen zijn er in allerlei verschillende kleuren en maten en soorten, dus het is heel leuk om ze allemaal te combineren. Kiest u voor een boeket die gesorteerd is op kleur, gaat u voor een bont boeket of een boeket met wilde bloemen? We hebben het allemaal in het assortiment. Ook kunt u een bos bloemen sorteren die geschikt is voor een bepaalde gelegenheid: om iemand te feliciteren, kiest u voor een verjaardagsboeket of een romantisch boeket?

En cadeaus

Naast boeketten, bloemen en bloemstukken, kunt u bij ons ook terecht voor leuke extra’s. Weet u dat de ontvanger gek is op chocolade, dan bieden we repen chocolade en dozen bonbons. Of gaat u voor een passende fles wijn of heel zoet, voor een teddybeer? Geef uw bos bloemen net iets extra’s mee. Wij bezorgen alles als leuk verpakt cadeau. Wat zal de ontvanger verrast zijn!

We bezorgen overal in Leiden

We bezorgen de bloemen en eventueel het bijbehorende geschenk persoonlijk bij de ontvanger thuis als u dat adres opgeeft. Is het gepaster om het geschenk ergens anders te bezorgen? Geen probleem. We bezorgen uiteraard ook in het LUMC, in het Alrijne ziekenhuis, we toveren bij ouderen graag een glimlach op het gezicht met het bezorgen bij onder andere woonzorgcentrum Robijnhof of bij Huis op de Waard. Ook het verzorgen van rouwbloemen, rouwkransen of condoleanceboeketten is voor ons geen probleem. Die zorg nemen we u graag volledig uit handen, we begrijpen dat u dan wel andere dingen aan u hoofd heeft. Als u de bloemen via de site bestelt, regelen wij de rest en bezorgen we de bloemen bij onder andere Uitvaartcentrum Leiden of crematorium Rhijnhof.

Vragen over bezorging in Leiden?

Heeft u nog vragen over Regiobloemist of over de bezorging in Leiden, dan staat onze klantenservice voor u klaar. U kunt ons bereiken op info@regiobloemist.nl. Daarnaast hebben we ook een contactformulier op onze site die u kunt invullen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.