Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen bezorgen in Rotterdam en regio

Wilt u rozen, tulpen, veldboeketten, bloemstukken of een boeket voor Valentijnsdag, Vaderdag, Moederdag of een verjaardag laten bezorgen in Rotterdam? U kunt bloemen laten bezorgen door Regiobloemist. We komen door heel Rotterdam als u dat wilt. Zo komen we niet alleen bij iemand thuis, maar ook bij Maasstad Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis bij het Erasmus MC, Zorgcentrum Atrium of bij Aafje, scholen en andere instanties of bedrijven komen we gewoon bloemen brengen.

Snel een boeket nodig? Kies uit onze TOP 9 meest bestelde boeketten van de afgelopen dagen:

Bloemen in Rotterdam voor iedere gelegenheid

Op onze site vindt u voor iedere gelegenheid een prachtig boeket. Met een bos bloemen kunt u iemand bedanken, iemand beterschap wensen, uw excuses aanbieden, iemand laten blijken dat u hem of haar erg waardeert en u kunt uiteraard iemand feliciteren met een mooi bos bloemen. U hoeft bij ons niet gelijk een opgemaakte bos bloemen te bestellen, we hebben ook orchideeën in pot, kamerplanten en verschillende bloemstukken voor bijvoorbeeld Pasen. Naast alle feestelijke gebeurtenissen, kunt u ook bloemen bestellen voor een waardig afscheid. Denkt u aan rouwbloemen, rouwkransen en condoleance boeketten. Deze komen we ook op locatie in Rotterdam brengen, zodat u daar niet ook nog aan hoeft te denken in een droevige periode.

Versgarantie van Regiobloemist

Via Regiobloemist heeft u minimaal 7 dagen versgarantie. Dat betekent dat de bloemen nog minimaal een week goed zijn na levering. Daarnaast doen we als Regiobloemist ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Zo kunt u gebruik maken van onze service, dat als u voor 14.00 uur bestelt op werkdagen, we de bloemen dezelfde dag nog bezorgen. En we zijn altijd goed bereikbaar via het contactformulier op onze site .

Wie bezorgd de bloemen?

Regiobloemist heeft een eigen binderij en wij werken ook met regionale bloemisten samen. Wij werken dus ook met de beste bloemenwinkels uit Rotterdam samen. Mochten wij hem niet snel zelf kunnen bezorgen, dan bezorgen wij uw bloemen via onze partner bloemisten. En zorgen dat die uw bloemen opmaakt en persoonlijk bij de gewenste ontvanger bezorgd.

Bestel uw boeket bij Regiobloemist

U bestelt gemakkelijk via Regiobloemist een prachtig boeket voor iemand in Rotterdam. In drie stappen bent u klaar. Bij ons weet u zeker dat u veilig betaalt en we zorgen ervoor dat uw boeket netjes afgeleverd wordt. Persoonlijk of als de ontvanger niet thuis is, bij de buren. Bij ons slaagt u geheid voor rozen, tulpen, bloemen voor verjaardagen en meer.

Spijkenisse, Dordrecht