Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Season Flowers Amsterdam in Amsterdam

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Season Flowers Amsterdam is een bloemenwinkel in het midden tot hoog segment bloemenwinkel aan de Zuid As in Amsterdam. Dus wilt u bloemen bestellen in Amsterdam, dan bent u hier zeker aan het goede adres. In de winkel hebben zij bloemen van het seizoen, planten, vazen en potten.

Het gebied waar zij zich bevinden is een gebied met veel grote bedrijven, maar ook kleinere ondernemingen. Zij leveren abonnementen met en zonder vaas en ook boeketten voor verjaardagen en evenementen in de regio Amsterdam en Zaandam.

Season Flowers heeft twee vestigingen; de bekende bloemenstudio op de Zuidas in Amsterdam en het bloemenatelier in Zaandam waar ze dagelijks de mooiste bloemstukken schikken en ontwerpen.

Ze hebben zich gespecialiseerd in het leveren van bloemen en planten aan de zakelijke markt. Zo leveren wij onder andere aan hotels, restaurants, evenementen en kantoren.

Deze bloemist is in 2000 gestart en het team van Season Flowers bestaat inmiddels uit tien enthousiaste en creatieve bloemenarrangeurs. Met hun eigen wagenpark van vijf bestelauto’s zorgen ze ervoor dat alle bestellingen op tijd bij u aanwezig zijn.

Kortom, zij zijn uw creatieve partner voor het verfraaien en aankleden van uw events, beurzen, het verzorgen van planten en bloemen op kantoor, tot het aanplanten van dakterrassen en tuinen, en uiteraard uw bloemen voor thuis.

Season Flowers fleurt graag uw huis op. Uiteraard zorgen ze graag voor de bloemen en planten in uw huis, maar ze doen graag dat beetje extra. Zo kunt bij onze vestiging in Amsterdam ook terecht voor verschillende schilderijen, vazen, potten en kunstobjecten voor in uw huis. In combinatie met bloemen en planten wordt uw huis mooi gedecoreerd.

Al bijna twintig jaar lang richten zij zich als bloemenarrangeur op de zakelijke klant. Met onder meer een eigen bezorgdienst en het team van enthousiaste en vakbekwame mensen, leveren zij bloemwerk aan hotels, restaurants en kantoren. Daarnaast verzorgen zij bloemarrangementen ten behoeve van uw speciale gelegenheden, van congressen tot jubilea. zij plaatsen bloemwerk en planten voor alle periodes: één dag, meerdere dagen, of als wekelijks abonnement.

Om uw ruimte nog meer sfeer te geven kunnen zij naast bloem en planten ook zorg dragen voor kunstobjecten, zoals bijvoorbeeld houtobjecten, koraal, schelpobjecten, of stolpen met decoratie.

TIP - kies deze bloemist als bezorg bloemist voor uw bloemen bestelling voor Amsterdam

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Amsterdam

Openingstijden

Maandag
07:00 - 16:00
Dinsdag
07:00 - 16:00
Woensdag
07:00 - 16:00
Donderdag
07:00 - 16:00
Vrijdag
07:00 - 16:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Season Flowers Amsterdam

Gustav Mahlerlaan 401-403
1082 MK Amsterdam

Extra informatie

Duurzaam (zilver) gecertificeerde bloemist