Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Leeuwarden - Bloemenboetiek het Westen

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

In 'Bloemenboetiek het Westen' vindt u een zeer uitgebreid assortiment bloemen, planten, kado artikelen en specials. U geeft aan welke kleuren en zij doen suggesties zodat wij een boeket naar uw eigen keuze kunnen samenstellen. Ook voor planten/plantenstukjes bent u bij hen aan het juiste adres.

Ook in hun bloemwerk kunt u verschillende stijlen terugvinden. Voor wat betreft de bruidsboeketten zijn de mogelijkheden legio, zij kunnen u voorbeelden laten zien in hun bruidsboeketten-album. Ook in grafwerk zijn zij gespecialiseerd hierbij hebben zij ook een grafwerk-album.

Bent u dus op zoek naar een goede bloemist in Leeuwearden? Kies dan voor Bloemenboetiek het Westen als uw bezorgbloemist voor Regiobloemist.

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Stellen zelf boeketten samen
  • »  Eigen website
  • »  Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • »  Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • »  Bloemen bezorgen Leeuwarden

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 20:30
Vrijdag
08:30 - 18:30
Zaterdag
08:30 - 18:30
Zondag
Gesloten

Bloemenboetiek het Westen

Valeriusstraat 65
8916 EA Leeuwarden

Bedrijfsgeschiedenis

Al op jonge leeftijd wilde de eigenaar bloemist worden en hielp zijn vader na schooltijd vaak in de bloemenkiosk aan de Vrouwenpoortsbrug. Toen hij ongeveer 15 jaar was, ging hij al op pad met zijn vaders bakfiets en zijn ventvergunning want hij mocht eigenlijk nog niet eens venten wegens zijn jonge leeftijd.

Extra informatie

Heeft u bloemen mogen ontvangen? Met een klein beetje extra zorg en liefde van uw kant gaan ze nog langer mee. Snij ze nog even extra schuin af en plaats ze niet in ijskoud, maar in lauwwarm water. Hierdoor krijgen ze net even een extra boost. En mocht er blad in het water hangen, verwijder deze dan. Hierdoor krijgen bacterieën minder kans om zicht te ontwikkelen. Regiobloemist’ wenst u heel veel plezier met uw boeket!

Bloemist Leeuwarden - Bloemenboetiek het Westen