Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemist Bergen op Zoom - Bloemenhuis Adrienne

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Bloemenhuis Adrienne uit Bergen op Zoom koopt al haar bloemen en planten zelf in op bloemenveiling Holland. Hun enthousiaste team is gespecialiseerd in het maken van mooie boeketten en rouwstukken, die snel geleverd kunnen worden. Zij bezorgen bloemen voor u via Regiobloemist in o.a. Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, eiland Tholen, Heerle, Wouw, Roosendaal, Huijbergen, Hoogerheide, Ossendrecht en Putte. Wij zijn gevestigd in winkelcentrum 't Kompas op de Bergse Plaat.

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemenhuis Adrienne

Vogelaar 34
4617LG Bergen op Zoom

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemenhuis Adrienne bestaat al meer dan 30 jaar. Opgericht door Ben en Adriënne en sinds 2009 in handen van hun dochter Belinda en haar man Edwin. Hun formule is altijd ongewijzigd gebleven: goede producten verkopen tegen een betaalbare prijs

Extra informatie

Ruime keuze in boeketten, bloemstukjes,rouwarrangementen, kado artikelen en woondecoraties. In Bergen op Zoom zijn zij gevestigd op de Bergse Plaat in Winkelcentrum 't Kompas, volop parkeerplaatsen, vrij parkeren.

Bloemist Bergen op Zoom - Bloemenhuis Adrienne