Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Hilbrands bloemen en wonen in Westerbork

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Onze snijbloemen zijn veilingvers door eigen inkoop. We hebben een mooi en groot assortiment met een ruime keuze in boeketten in diverse stijlen.
Maar natuurlijk kunt u ook een boeket samen laten stellen naar uw eigen keuze door een van onze bindsters.

Wij hebben altijd een ruime keus in vele soorten kamerplanten: orchideeën, kamerplanten, bloeiend en groen. Ook kunnen wij een goede combinatie maken met een passende pot door onze mooie collectie aardewerk in diverse stijlen.

Breng een bezoekje aan onze sfeervolle winkel in Westerbork en laat u verrassen! U vindt bij ons een brede collectie: lampen, servies, wenskaarten, tuindecoratie, grote sortering aardewerk, vogelnestkasten en voederhuisjes, veel leuke cadeau-artikelen, geurkaarsen, woondecoratie, zijdebloemen en natuurlijk bloemen en planten.

Al bijna 30 jaar een begrip in Westerbork en omgeving. U vindt ons midden in het dorp aan het dorpsplein.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Hilbrands bloemen en wonen

Burg G van Weezelplein 12 A
9431AG Westerbork