Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Gaardenier in Wommels

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Topkwaliteit!

Je kunt het ver weg zoeken, maar dichtbij is wel zo prettig. Aan de Walperterweg bevindt zich een prima geoutilleerd tuincentrum dat de vergelijking met de concurrentie met glans doorstaat.


De kracht van Gaardenier
- Kwaliteit en vakbekwaamheid van hovenier, bloembindsters en stylistes
- Eerlijke en persoonlijke aandacht voor iedere klant
- Exclusieve kwaliteitsproducten, cadeaus en trendartikelen
- Bloemen en planten vers van de veiling
- Erkende vakhandel voor de BIO-tuin
- Kwaliteitsgereedschappen voor iedere tuinklus
- Zorgvuldige, wereldwijde verzendmogelijkheid van al uw bloemenwensen
- Bezorgservice in de buurt
- Het hele jaar door een prettig en sfeervol ingericht tuincentrum waar je je thuis voelt

Ane Wiersma is “vakbekwaam hovenier en tuinontwerper”. Daardoor kan de klant rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Ane regelt ook de inkoop van alle planten. Hij heeft oog voor en kennis van wat de klant graag ziet.

Dineke weet dat samen met haar gediplomeerde stylistes te vertalen in een sfeervolle aankleding waarmee het tuincentrum zich onderscheidt van andere. Zij creëert een eigen identiteit door het aanbrengen van sfeervolle hoeken die langs de route in het tuincentrum zijn ingericht. Verschillende woonstijlen met bijpassende kleuren en trendartikelen zorgen voor de puntjes op de i.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Gaardenier

Walperterwei 47 B
8731CD Wommels

Bedrijfsgeschiedenis

Het was november 1994. Net buiten Wommels opende tuincentrum Gaardenier haar deuren. De decembermaand lonkte en vanaf het begin wisten velen de weg naar de familie Wiersma te vinden. Dat bleef zo en sindsdien werden vele verbeteringen doorgevoerd.

In 2006 werd het tuincentrum uitgebreid met een nieuwe koude kas van 300 vierkante meter waardoor binnen nog meer ruimte gecreëerd werd om alles overzichtelijker in te richten.