Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemist Haarlem - Bloemsierkunst Teeuwen

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Bloemsierkunst Teeuwen is een familiebedrijf dat al ruim 47 jaar is gevestigd op het Marsmanplein in Haarlem. In 1970 is Gerard Teeuwen begonnen met de verkoop van losse bloemen vanuit een oude bestelauto op het Marsmanplein, dit ging zo goed dat in 1992 gestart werd met de bouw van een winkel op het plein en gelijk met de opening van deze winkel trad ook zoon Sander in de winkel.

In 2007 moest de winkel gesloopt worden in verband met het realiseren van een kleinschalig winkelcentrum mede op de plek waar de winkel staat, in deze periode zijn zij verhuisd naar de voorzijde van het Marsmanplein in Haarlem.

Bloemsierkunst Teeuwen is een begrip in Haarlem en als u bloemen wilt bestellen in Haarlem, dan is dit zeker een goed adres daarvoor.

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Eigen website
  • »  Eigen bezorgservice
  • »  Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • »  Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • »  Bloemen bezorgen Haarlem

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloemsierkunst Teeuwen

Marsmanplein 52
2025DX Haarlem

Extra informatie

In 1970 is Gerard Teeuwen begonnen met de verkoop van losse bloemen vanuit een oude bestelauto op het Marsmanplein,
dit ging zo goed dat in 1992 gestart werd met de bouw van een winkel op het plein en gelijk met de opening van deze winkel trad
ook zoon Sander in de winkel.

In 2007 moest de winkel gesloopt worden in verband met het realiseren van een kleinschalig winkelcentrum mede op de plek waar onze winkel staat, in deze periode zijn wij verhuisd naar de voorzijde van het Marsmanplein.

Bloemist Haarlem - Bloemsierkunst Teeuwen