Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Seasons in Middenbeemster

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Seasons @ Home Bloemist is een goed gesorteerde bloemenspeciaalzaak met een ruime keuze aan bloemen, planten, tafeldecoraties, plantenarrangementen voor binnen en buiten, bloempotten en vazen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in rouwbloemwerk en bruikswerk.

Daarnaast hebben wij vele woon- en cadeauartikelen als lantaarns, kandelaars, kussens, lampen, dienbladen ed. van Life-style, Braxton, Riverdale, J-Line. Vergeet de kinderkuffelhoek niet met cadeau's voor de kids van Global affairs en Dushi

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Beemster

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Seasons

Rijperweg 52a
1462 ME Middenbeemster

Bedrijfsgeschiedenis

Seasons is begonnen in 1996 in Edam als bloemenspeciaalzaak. In 2000 is de tweede vestiging geopend in de Rijp. De zaak in Edam bevatte naast bloemen en planten vooral een groot assortiment woon- en cadeau artikelen. De winkel in de Rijp was een bloemenspeciaalzaak. Deze twee concepten hebben wij in 2008 gecombineerd in een geheel nieuw en ruim pand in het winkelhart aan de Rijperweg in Middenbeemster

Extra informatie

Seasons maakt regelmatig rouwbloewerk voor diverse uitvaartcentrums waardoor wij veel ervring in huis hebben met betrekking tot het maken van mooi kwalitatief goed rouwbloemwerk. Vraag bij ons naar de mogelijkheden, zoals diverse modellen en kleuren.