Kalender icoon Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Herkenbosch - Multiflora

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Welkom op het profiel van Multiflora.

Bloemist Multiflora is een leuke bloemist uit Herkenbosch. De bloemenwinkel zit gevestigd in het centrum aan de brede straat van de stationsweg op nummer 5. Aan de voorkant van de winkel kun je makkelijk parkeren op openbare parkeerplaatsen.

De bloemenwinkel is ruim van opzet en maakt mooie boeketten. Deze bloemist bezorgd o.a. voor Regiobloemist bloemen en planten in deze regio Herkenbosch (en omstreken).

Wil je graag dat bloemist Multiflora uw boeket maakt en gaat bezorgen, kies van hierboven op de knop 'Kies deze bloemist' en plaats daarna uw bestelling. De bloemist ontvangt de bestelling en zal zorgen voor een goede levering.

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Multiflora

Stationsweg 5
6075CA Herkenbosch

Extra informatie

Copyright foto Google Streetview

Bloemist Herkenbosch - Multiflora