Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemenhuis Jan Schuiten in Groningen

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Bloemenhuis Jan Schuiten een begrip in Groningen. Het hoofdfiliaal is gevestigd aan de Paterswoldseweg 582. W]\ij hebben dagelijks verse aanvoer van één van de grootste veilingen van Nederland Flora Holland, hierdoor kunnen zij op al uw wensen inspringen en u een goed en betaalbaar product bieden. De bezorger rijdt drie x per dag zijn bezorgroute, dus ook hierin kunnen zij een perfecte service bieden.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemenhuis Jan Schuiten

Paterswoldseweg 582
9728BE Groningen

Bedrijfsgeschiedenis

Heeft u een prachtig boeket gekregen? Met deze tips en een klein beetje extra zorg en liefde van uw kant gaan ze nog langer mee. Snij ze nog even extra schuin af en plaats ze niet in ijskoud, maar in lauwwarm water. Hierdoor krijgen ze net even een extra boost. En mocht er blad in het water hangen, verwijder deze dan. Hierdoor krijgen bacterieën minder kans om zicht te ontwikkelen. Regiobloemist’ wenst u heel veel plezier met uw boeket!

Extra informatie

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel om dit te ervaren.
Graag tot ziens in onze winkel.