Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Groningen

Via Regiobloemist heeft u overzicht over het gehele bloemenaanbod per gelegenheid, per seizoen en per bloemsoort. Via de verschillende categorieën bovenaan onze site filtert u gemakkelijk de boeketten naar wens. Hierdoor heeft u online een compleet en overzichtelijk overzicht. We komen de door u uitgekozen bloemen overal in Groningen leveren. U hoeft dus niet persé een huisadres op te geven, we komen ook langs bij het UMC Groningen ziekenhuis bijvoorbeeld, om daar uw beterschapswensen door te geven door middel van het boeket.

Bloemen voor verschillende gelegenheden

Er zijn talloze gelegenheden waarop u iemand kunt verrassen met een bos bloemen. Zowel voor een feestelijke als een treurige gebeurtenis is er een passend boeket te vinden. Op onze site vindt u boeketten die zijn samengesteld voor verschillende gelegenheden, zoals:

  • voor een verjaardag
  • om gefeliciteerd te zeggen
  • om de liefde en romantiek te vieren
  • om iemand beterschap te wensen
  • om excuses aan te bieden
  • om iemand te bedanken
  • om de geboorte van een kindje te vieren

Er zijn natuurlijk door uzelf ook andere gelegenheden te bedenken om iemand te verrassen met een bos bloemen. Daarom kunt u ook gewoon andere boeketten vinden binnen ons assortiment die niet onder de bovenstaande categorieën vallen.

Bloemen met iets extra’s

Verdient de ontvanger van uw bloemen nog iets extra’s? Dan is er tijdens het bestellen van uw boeket nog gemakkelijk iets extra’s toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke reep chocolade, een doos bonbons, een teddybeer of een passende fles wijn. Dit wordt samen met het boeket als een leuke verrassing ingepakt. Hierdoor tovert u gegarandeerd een extra grote glimlach op het gezicht van de ontvanger.

De service van Regiobloemist

Wanneer u kiest voor een boeket bij Regiobloemist, is er een versgarantie van 7 dagen gegarandeerd. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij dit door naar de lokale bloemisten. Vervolgens wordt de bos bloemen op de door u aangegeven locatie bezorgd. Zoals eerder aangegeven hoeft dit niet altijd bij iemand thuis te zijn, wij leveren de bloemen bijvoorbeeld ook af bij bedrijven, het UMC Groningen of verzorgingshuizen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het Hamrikheem. Profiteer van onze last minute levering. Wilt u de bloemen vandaag nog laten bezorgen? Wanneer u op werkdagen voor 14:00 bestelt, wordt het boeket vandaag nog geleverd.

Vragen over Regiobloemist

Heeft u vragen over Regiobloemist of over bijvoorbeeld de mogelijkheden van levering binnen Groningen? Dan kunt u ons het beste contact met ons opnemen door te bellen via 0585-30 34 247, mailen naar info@regiobloemist.nl of vul het contactformulier in op onze site.

Bloem en Zo Groningen
Eikenlaan 37
9741 EH Groningen
Bloemen Mozaiek
Zuiderweg 20a
9745AD Groningen
Bloemen Mozaïek
Van Lenneplaan 115-1
NL-9721PE Groningen
Bloemenhuis Flora
Floresstraat 5
9715HM Groningen
Bloemenhuis Jan Schuiten
Paterswoldseweg 582
9728BE Groningen
Bloemsierkunst Debby
De Savornin Lohmanlaan 86 a
NL-9722HK Groningen
La Bouquetterie
Steentilstraat 27
9711GK Groningen
Bloemenhuis Leens
Wierde 4
9965TB Leens
Lucet Bloemsierkunst
Gaykingastraat 43
9791CG Ten Boer