Vandaag bloemen bezorgen is mogelijk! Bestel voor 12:00

Laat bloemen bezorgen in Groningen

Bloemen bezorgen Groningen doe je via Regiobloemist. Wij bezorgen uw bloemen of planten direct bij de ontvanger. Via Regiobloemist heb je de zekerheid dat het bosje bloemen ook wordt geleverd door een echte vakbloemist uit de gemeente Groningen of in de directe omgeving Marum, Hoogezand-Sappemeer of Winsum. Naast bloemen bezorgen we ook rozen. planten of een mooi veldboeket in Groningen. Regiobloemist bezorgt bloemen in Groningen.

Meest bezorgde bloemen van de afgelopen dagen

Omdat het assortiment groot is, kan een keuze lastig zijn. Daarom laten wij de meest favoriete bloemen en planten zien van de afgelopen dagen. Deze zijn gesorteerd op meest verkocht.

Lees meer ...
Modern veldboeket bezorgen in Groningen?

De laatste tijd is een veldboeket erg populair. Veldboeketten ofwel plukboeketten zijn lange losse stelen van diverse type bloemen. Deze mooie vaak grote en lange stelen zijn wild, losjes opgemaakt en ze staan prachtig in een mooie grote vaas. Wij bezorgen veldboeketten ook in Groningen. Vaak staat er altijd wel een mooi veldboeket in onze top 12 bestsellers hier boven, kijk anders op onze speciale pagina over veldboeketten.

Bezorgen in Groningen via Regiobloemist: uw voordelen

Als je bloemen of planten wilt bezorgen, dan wil je een vers boeket bezorgen. Het is belangrijk dat je een bloemist hebt die dagelijks verse bloemen krijgt van de bloemenveiling. Wie maakt het boeket? Hoe worden de bloemen bezorgd? Zijn het verse bloemen? Wanneer krijgen we de bloemen? Wat als de ontvanger niet thuis is? Dit zijn allemaal vragen die Regiobloemist voor je oplost. Je besteld namelijk met garantie verse bloemen voor Groningen. Maar natuurlijk krijg je nog veel meer voordelen!

  • U bent via onze Thuiswinkel waarborg verzekerd.
  • Online bestellen en veilig betalen via Regiobloemist. Ook op rekening mogelijk.
  • Jouw boeket kan vaak dezelfde dag nog worden bezorgd.
  • Bij elk adres in Groningen bezorgen wij bloemen, maar ook planten.
  • 10 bloemisten die bezorgen in Groningen.
  • Naast bloemen ook planten en seizoensboeketten leverbaar.

Hier beneden ziet u 10 bloemisten die bezorgen in Groningen. Ook bloemisten uit andere plaatsen zoals Marum, Hoogezand-Sappemeer of Winsum kunnen in de lijst staan, omdat deze bloemisten dan ook hier kunnen bezorgen. Wij zullen (indien geen keuze) de beste bloemist uitkiezen voor uw bestelling. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bloemen vers zijn, op tijd worden geleverd, perfect gebonden zijn en voorzien zijn van mooiste bloemen. Kortom het beste cadeau.

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u speciale vragen of opmerkingen over bloemen, planten of bloemisten in Groningen? Of wilt u iets speciaals laten bezorgen, schroom niet en laat het ons weten. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken per mail op info@regiobloemist.nl of via de telefoonnummer op 085 30 34 247. Wij helpen u graag.

10 bloemisten die voor ons bezorgen

Bloem en Zo Groningen
Eikenlaan 37
9741 EH Groningen
Bloemen Mozaiek
Zuiderweg 20a
9745AD Groningen
Bloemen Mozaïek
Van Lenneplaan 115-1
NL-9721PE Groningen
Bloemenhuis Flora
Floresstraat 5
9715HM Groningen
Bloemenhuis Jan Schuiten
Paterswoldseweg 582
9728BE Groningen
Bloemsierkunst Debby
De Savornin Lohmanlaan 86 a
NL-9722HK Groningen
La Bouquetterie
Steentilstraat 27
9711GK Groningen
Bloemenhuis Leens
Wierde 4
9965TB Leens
Klaas Dillema Bloemsierkunst
Molenweg 7
9751AE Haren
Lucet Bloemsierkunst
Gaykingastraat 43
9791CG Ten Boer