Dinsdag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Bloemisterij Pasmans in Eindhoven

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Een overweldigend assortiment snijbloemen en een uitstekende kwaliteit, zo omschrijven we Bloemisterij Pasmans Eindhoven het liefst zelf.

Omdat we bij de bloemenwinkel Pasmans dagelijks zelf inkopen, rechtstreeks op de bloemenveiling, zijn de bloemen altijd vers en zo leveren wij voor u altijd het meest verse boeket welke lang goed blijft. Dat wilt u toch ook? Selecteer ons als bezorg bloemist.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Eindhoven

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemisterij Pasmans

Gestelsestraat 2 A
5615LE Eindhoven

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemisterij Pasmans bestaat al vanaf 1979 en heeft momenteel rond de 20 medewerkers die uw boeketten maakt. Bent u op zoek naar een bloemist in Eindhoven? Of wilt u bloemen laten bezorgen in Eindhoven en omstreken? Dan weet u zeker dat u bij Bloemisterij Pasmans aan het juiste adres bent.

Extra informatie

U kunt er niet omheen: een complete wand van de winkel is helemaal gevuld met snijbloemen, ieder seizoen hebben we alle verkrijgbare bloemen op voorraad. Onze gediplomeerde medewerkers helpen u graag een boeket samen te stellen met de bloemen die u zelf uitkiest, in de sfeer die u zelf voor ogen heeft.

Omdat we dagelijks zelf inkopen, rechtstreeks op de veiling, zijn de bloemen altijd vers en betaalt u altijd een vriendelijke prijs.