Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen Leliveld de Heeg in Maastricht

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Bloemenwinkel 'Bloemen Leliveld de Heeg' in Maastricht is gevestigd aan de Rijksweg 60 en bezorgt bloemen en planten in Maastricht en de ruime omgeving.

Hun enthousiaste team staat voor u klaar om u te voorzien van een mooi boeket bloemen. Ook kunt u natuurlijk bij hen terecht voor een huwelijks- of begrafenis arrangement

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Maastricht

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
12:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemen Leliveld de Heeg

Rijksweg 60
6228XZ Maastricht

Bedrijfsgeschiedenis

Heeft u bloemen mogen ontvangen? Met een klein beetje extra zorg en liefde van uw kant gaan ze nog langer mee. Snij ze nog even extra schuin af en plaats ze niet in ijskoud, maar in lauwwarm water. Hierdoor krijgen ze net even een extra boost. En mocht er blad in het water hangen, verwijder deze dan. Hierdoor krijgen bacterieën minder kans om zicht te ontwikkelen. Regiobloemist’ wenst u heel veel plezier met uw boeket!