Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Blauw of roze geboorte boeket laten bezorgen?

Geweldig nieuws, de komst van een nieuwe baby! Altijd is het weer een geschenk uit de hemel, de geboorte van een baby. Speciaal op maat hebben wij diverse geboorte boeketten samengesteld die jij kunt laten bezorgen bij in heel Nederland door Regiobloemist. Is het een jongen, dan kies je natuurlijk een mooi blauw boeket en is het een meisje dan kies je een schitterend roze boeket. Het is leuk om bij geboorte bloemen ook nog iets speciaals toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke beer voor de kleine. Deze beer kunt u makkelijk bijbestellen bij het boeket in het bestelproces. We hebben ook al enkele geboorte boeketten samengesteld voor u:

Geboorte boeketten

Geboorte bloemen aan huis

Als je een keuze hebt gemaakt tussen de mooie blauwe of roze boeketten, dan is het makkelijk om ze aan huis te laten bezorgen. Regiobloemist bezorgt (vaak dezelfde dag nog) verse bloemen aan huis. Onze bezorger ziet vaak van een afstand waar hij moet zijn, inderdaad vaak is er een ooievaar door de ruit gevlogen of hij staat nog in de tuin. Hoe leuk is dat! Regiobloemist bezorgt via de lokale bloemist ook de geboorte boeketten in heel Nederland

Feliciteer de ouders of grootouders

Het is leuk als je als een van de eerste de kersverse ouders kunt feliciteren. Ben je niet in de buurt, dan zorgt Regiobloemist ervoor dat de geboorte bloemen vandaag worden bezorgd bij de nieuwe ouders. Is het de eerste of tweede kleinkind van opa of oma? Dan is dit het moment om ervoor te zorgen dat jij ook de nieuwe opa en oma kunt feliciteren, dan kan ook met een leuk geboorte boeket. Vaak is dit het moment om iets leuks toe te voegen aan de roze of blauwe boeketten. Denk aan een leuke ballon, chocolade of een fles wijn. Opa en oma willen misschien wel een proost uitbrengen op de kleine.

Heb je geen leuk geboorte boeket gevonden of zoek je iets speciaals, bekijk onze andere boeketten.