Moederdag 2016 staat voor de deur. Elke mama verdiend een leuk moederdag cadeau. Laat moederdag 2016 niet zomaar voorbij gaan, je zult er spijt van hebben. Koop een cadeau voor moederdag en laat cadeau het bezorgen op moederdag zondag 10 Mei 2015. Met bloemen tover je een glimlach van oor tot oor op het gezicht van je lieve moeder. Je geeft niet zomaar een bloemetje met moederdag, je speelt op safe, want bloemen zijn het meest gegeven cadeau met moederdag, ook in 2016.

Moederdag 2016

Wanneer is het in 2016 moederdag? Moederdag is altijd op de 2e zondag van de maand Mei. Dit is overgewaaid vanuit Amerika. In 2016 is het dus Moederdag op 8 Mei. Mocht je het toevallig willen weten, moederdag 2017 valt op zondag 14 Mei. Overigens wordt moederdag niet in alle landen op de 2e zondag van de maand Mei gevierd. In Engeland is het bijvoorbeeld drie weken voor Pasen.

Waarom vieren van Moederdag

Ons mam is belangrijk in ons leven, op moederdag eren we onze moeders en verwennen we ons mam. Het is belangrijk om even stil te staan bij moederdag en laat het niet zomaar voorbij gaan. Op moederdag geven de kleinkinderen ook vaak een cadeau aan oma, de moeder van je moeder. De trend op moederdag is nog steeds het geven van een bloemetje, sterker nog er worden tegenwoordig meer bloemen gegeven met moederdag, dan met Valentijnsdag.

Moederdag cadeau tips

Elk jaar proberen we weer iets nieuws te verzinnen met moederdag, vandaar dat enkele moederdag cadeau tips niet kunnen ontbreken. We noteren de moederdag cadeau tip top 3, zodat je zelf kunt kiezen uit diverse leuke cadeaus voor moederdag. Het hoeven natuurlijk niet alleen bloemen te zijn. Onze top 3 van moederdag cadeaus 2015

  • Moederdagboeket met chocolade
  • Een etentje met alleen je moeder
  • Een zelfgemaakte tekening van je kind voor oma / je moeder