Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Steenbergen - Binderij Bloemweegen

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

In de winkel hebben ze altijd een ruim assortiment aan boeketten staan waar u uit kunt kiezen. Uiteraard maken ze ook graag een boeket die op uw specifieke wensen is afgestemd.

Klanten kunnen gebruik maken van onze binderij Bloemweegen abonnementservice, bedrijven maar ook particulieren. Afhankelijk van uw abonnement (bv. iedere week of iedere maand) stellen zij een mooie bos bloemen of bloemstuk voor u samen en bezorgen deze bij u thuis of op kantoor met of zonder leen-vaas.

Info Bloemist

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binderij Bloemweegen

Blauwstraat 78
4651 GD Steenbergen

Extra informatie

Tevens verzorgen zij ook diverse workshops. Op deze avonden wordt een speciaal thema behandeld. Uiteraard is het mogelijk om voor iedere groep een passende workshop te verzorgen. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om een workshop op locatie te verzorgen

Bloemist Steenbergen - Binderij Bloemweegen