Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemist Almelo

Het bezorgen van bloemen in Almelo is iets wat wij van Regiobloemist al jaren doen. Wij leveren dan ook niet alleen maar mooie bloemen, maar zorgen ook voor een gemakkelijke ervaring. Op Regiobloemist.nl kun je makkelijk en snel een mooie bos bloemen bestellen en laten bezorgen bij iemand waarvan jij vindt dat ze een bloemetje verdienen. Of dit nu gaat omdat die persoon jarig is, een verdrietige periode heeft meegemaakt of ziek is geweest, voor elke gelegenheid heeft Regiobloemist een bloemetje klaar staan om te bezorgen in Almelo. 

  • Bloembinderij Diane
    Apollolaan 11, 7604EH, Almelo

    Bloembinderij Diane is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in alles wat maar met bloemwerk te maken heeft. Hun specialiteit is het maken van altijd weer iets anders en vernieuwends, het is geen 13 in een dozijn bloemwerk, maar altijd weer iets verrassends. Zij bezorgen uw bloemen in Almelo, Vriezenveen, Wierden, Aadorp, Zenderen, Albergen, Mariaparochie, Hoge Hexel, Harbrinkhoek en Bornerbroek.

  • De Bloemenhoek
    Ootmarsumsestraat 31, 7572AB, Oldenzaal

    De Bloemenhoek is al sinds het jaar 2000 een begrip in boeskoolstad Oldenzaal. Sindsdien wordt het met veel plezier gerund door de heer Rob Kerkhof en zijn medewerksters. Wij gaan persoonlijk naar de veiling waardoor de kwaliteit van onze bloemen zeer hoog is.

Bloemist bezorging in heel Almelo

Regiobloemist bezorgd door heel Nederland, dus ook in alle verschillende gebieden in Almelo. Het maakt dus niet uit of de ontvanger van een bosje bloemen woont in De Riet, Sluitersveld, Ossenkoppelerhoek of in Hofkamp, Regiobloemist komt er wel. Doordat wij samenwerken met meer dan 500 Bloemenwinkels door heel Nederland is het voor ons mogelijk om dus ook in alle delen van Almelo te bezorgen. Daarnaast werken wij dus ook samen met bijna alle bloemenwinkels in Almelo. 

Wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur jouw bestelling plaatst op onze website zullen de bloemen dezelfde dag nog bij de ontvanger bezorgd worden. Naast onze bezorging via de bloemist in Almelo, bezorgen wij ook bloemen via de groene manier van DHL. Deze bezorging wordt gedaan via de post en de bloemen ontvang je in een mooie en speciale bloemendoos. Door via deze manier bloemen te bestellen werk je mee aan een beter milieu en zorg je daardoor voor een beter klimaat. Zo heb je dus niet alleen prachtige bloemen laten bezorgen, maar heb je zelf ook nog je steentje bijgedragen aan een betere wereld. 

Bloemist Almelo bezorging ziekenhuis en verzorgingshuis

Bij Regiobloemist bezorgen we niet alleen bloemen bij iemand thuis, maar ook in verschillende ziekenhuizen. Wanneer je dus iemand een hart onder de riem wilt steken met een mooi bosje bloemen in het ziekenhuis, is dat voor ons geen probleem. 

Zo bezorgen wij niet alleen in Ziekenhuis Groep Twente, maar bezorgen we ook in verschillende verzorgingstehuizen. Wij bezorgen in elk verzorgingshuis is Almelo. Als voorbeeld hebben we een aantal van de verzorgingshuizen waar wij bezorgen voor je op een rijtje gezet.

  • Zorgaccent - Wonen met een Plus De Koppel
  • Zorgaccent - Woonzorgcentrum De Hofkamp
  • TriviumMeulenbeltZorg Het Weggeler
  • Carintreggeland Huis Eugeria
  • Woon- en Zorgcentrum Friso

Bloemist Almelo laten bezorgen bij uitvaartcentrum

Het bezorgen van bloemen bij een uitvaartcentrum is iets wat om een goede en nette manier moet worden gedaan. Bij Regiobloemist kun je ook in een uitvaartcentrum bloemen bestellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Het enige wat je zelf hoeft te doen is ervoor zorgen dat je de bloemen op tijd bestelt. Bestel minimaal twee dagen voor het bezorgmoment de bloemen. Op deze manier heeft de bloemist Almelo genoeg tijd om het boeket zo mooi mogelijk te maken. Geef in het speciale verzoeken vak aan wanneer en hoe laat de uitvaart is. Dan zal de bloemist zelf kijken wat het beste moment is voor het bezorgen van de bloemen.