Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Stefan’s Bloem & Zo in Westervoort

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Versheid,Kwaliteit en service staan bij ons altijd bovenaan als specialitet het bedrukken van verse rozen met uw eigen tekst naar keuze, Naast bloemen en planten bieden wij onze klanten ook een aantal andere producten zoals rouwbloemen, Bruidswerk, potgrond, Seizoen planten, vvv cadeaubon, bloemencadeaubon, Bloemschikcursussen. Ook bedienen wij de zakelijke markt wij zijn aangesloten bij de Business Bloemist.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Westervoort

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Stefan’s Bloem & Zo

Klapstraat 149
6931 CH Westervoort

Bedrijfsgeschiedenis

Stefan's Bloem&Zo is gevestigd aan de klapstraat 149 in wetervoort. Stefan en Rob zijn sinds december 2010 de trotse eigenaren. ons enthousiaste team bestaande uit Stefan, Rob, Mariëlle en Ingrid,heeft een grote passie voor bloemen en planten. Zij adviseren u dan ook graag over onze kwaliteitsproducten. Service aan onze klanten staat daarbij bovenaan.

Extra informatie

Minimaal 4 keer in de week koopt Rob persoonlijk de producten op de veiling in Ede en Rijnsburg, natuurlijk hebben we ook een eigen bezorgdienst.

Ook kunt u bij ons terecht voor het invullen van de Lotto,Toto en krasloten,euro jackpot en Lucky day