Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Dordrecht - Bloemisterij ' t Kroontje

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Bloemisterij 't Kroontje is sinds 1 december 2009 gevestigd aan het Damplein 5 te Dordrecht. Vanuit deze locatie is het aantal klanten sterk toegenomen sinds de opening in november 2007 op een andere locatie in Dordrecht.
Het team bestaat uit een vijftal dames die met veel enthousiasme en liefde voor het vak werken! Het klantenbestand is zeer divers: van zorginstellingen tot tandartspraktijken, advocatenkantoren maar ook in de particuliere sector is het aantal klanten groot.
Iedere dag worden er verse bloemen aangeleverd door hun vaste leverancier.
Dagelijks is er een verse voorraad van boeketten aanwezig die de klanten direct kunnen kiezen, maar vaker word er in overleg met de klant een boeket samengesteld. Service staat bij hen hoog in het vaandel. Zij zijn 6 dagen per week geopend.

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemisterij ' t Kroontje

Damplein 5
NL-3319 HC Dordrecht

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemisterij't Kroontje bestaat al sinds 1995 en is in november 2007 overgenomen door nieuwe eigenaren, w.o. Caroline Augustijn-van Noort.
Zij werkt nu met een team van 4 creatieve dames die houden van het vak en alles wat daarbij komt kijken. Het voor de klant een zo persoonlijk mogelijk boeket te maken waar men met een tevreden gevoel mee naar buiten gaat.

Extra informatie

In hun verbouwde binderij ontvangen zij u ook persoonlijk onder het genot van een kopje koffie voor het bespreken van divers bruidswerk of u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden van rouwwerk. Zij maken rouwboeketten, rouwstukken- en kransen in alle mogelijke variaties. Alles in overleg met u als klant!Kortom zij staan zes dagen in de week voor u klaar!

Bloemist Dordrecht - Bloemisterij ' t Kroontje