Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen bezorgen Dordrecht

Iedereen wordt vrolijk van een bos bloemen. Het is een mooi cadeau om te krijgen van iemand, maar ook zeker een mooi gebaar om te geven. Bij Regiobloemist slaagt u voor prachtige bloemen, boeketten voor verschillende gelegenheden, seizoensgebonden bloemen, bloemstukken, kamerplanten én eventuele add-ons als extra cadeautje. Deze bloemen bezorgen wij vervolgens door heel Nederland en dus ook in Dordrecht. Bekijk ons assortiment op de site,

Assortiment

U heeft een ruime keuze uit bloemen binnen ons assortiment. Op onze website hebben we bovenaan verschillende categorieën opgesteld. Binnen deze categorieën hebben wij al onze verschillende boeketten onderverdeeld, zodat u gemakkelijk en overzichtelijk een keuze kunt maken uit onze verschillende bloemen, zoals de veldboeketten, tulpen en rozen. De verschillende boeketten zijn ook uit te zoeken op gelegenheid. Naast boeketten, bloemen en bloemstukken, kunt u bij ons terecht voor leuke extra’s. Deze extra’s zijn leuk om toe te voegen bij uw uitgezochte boeket. Is de ontvanger van uw boeket een zoetekauw? Dan hebben wij bijvoorbeeld lekkere repen chocolade en dozen bonbons. Of gaat u voor een passende fles wijn of (ook erg leuk) voor een teddybeer? Door nog iets toe te voegen geeft u uw bos bloemen net iets extra’s mee. De keuze om iets extra’s toe te voegen krijgt u nadat u op bestellen heeft geklikt bij uw gewenste boeket. Het wordt verpakt als een leuk cadeau. De ontvanger van uw boeket zal erg verrast zijn!

Bloemen bestellen via Regiobloemist

Maar hoe gaat het bloemen bezorgen in Dordrecht precies in zijn werk? Zodra u een mooie bos bloemen heeft uitgekozen, kunt u een online bestelling plaatsen. Deze bestelling versturen wij vervolgens naar de lokale bloemist in Dordrecht. Zodra uw boeket is samengesteld leveren wij dit af op het aangegeven adres. Wilt u dit boeket vandaag nog laten bezorgen? Bestel uw boeket dan online voor 14:00 uur en het wordt vandaag nog verzonden. Zo maakt u binnen enkele minuten iemand dezelfde dag nog blij.

Bezorgen door heel Dordrecht

We bezorgen de bloemen en het eventuele bijbehorende geschenk persoonlijk bij het door u opgegeven adres. Dat hoeft niet per se bij iemand thuis te zijn. Is het gepaster om het geschenk ergens anders te laten bezorgen? Dit is voor ons geen probleem. We bezorgen uiteraard ook in het Albert Schweitzer ziekenhuis om iemand uw beterschapswens door te geven. Denkt u bijvoorbeeld ook aan de oudere medemens in bejaardenhuizen, zoals Het Spectrum of Crabbehoff, ook hier wordt geleverd. Het verzorgen van rouwbloemen, rouwkransen of condoleance boeketten nemen we u graag uit handen. Als u de bloemen via de site bestelt, regelen wij de rest en bezorgen we de bloemen bij onder andere Crematorium Essenhof.

Vragen over bloemen bezorgen in Dordrecht

Heeft u nog vragen over onze bloemen of de bezorging binnen Dordrecht? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Wij zijn snel te bereiken per mail en komen graag bij u terug met een passend en persoonlijk antwoord op uw vraag.

Rotterdam