Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemist Nieuw-Buinen - Bloemenboetiek Hofman

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Bij bloemist Hofman in het prachtige plaatsje Nieuw Buinen bent u altijd aan het juiste adres voor prachtige bloemen en planten. Voor Regiobloemist bezorgen zij in de omgeving. Wilt u dus bloemen laten bezorgen in Nieuw Buinen of omgeving, zoek dan niet verder en kies Hofman als uw bezorgbloemist.

U bent dan verzekerd van kwaliteit en goede verzorging. Dankzij hun jarenlange ervaring en vakmanschap, kun je ervan op aan dat de producten die je in de winkel en via deze site aanschaft gewoon goed, vers en mooi zijn. Hopelijk maak je nog vaak gebruik van hun internetservice en anders heel graag tot ziens in onze winkel!

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloemenboetiek Hofman

Parklaan 14
9521GC Nieuw-Buinen

Extra informatie

Heeft u bloemen mogen ontvangen? Met een klein beetje extra zorg en liefde van uw kant gaan ze nog langer mee. Snij ze nog even extra schuin af en plaats ze niet in ijskoud, maar in lauwwarm water. Hierdoor krijgen ze net even een extra boost. En mocht er blad in het water hangen, verwijder deze dan. Hierdoor krijgen bacterieën minder kans om zicht te ontwikkelen. Regiobloemist’ wenst u heel veel plezier met uw boeket!

Bloemist Nieuw-Buinen - Bloemenboetiek Hofman