Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloem & Styling Miriam Oremans in Waalwijk

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Bloem & Styling Miriam Oremans is gevestigd in Waalwijk. Zij krijgen meerdere dagen per week verse bloemen aangeleverd waardoor zij uw mooie bloemstukken, planten en boeketten kunnen opmaken met alleen maar kwaliteitsproducten. Naast bloemen beschikken ze ook over mooie plantenbakken, vazen, potten, zijden bloemen of bloemstukken van hoge kwaliteit. Zij zijn gespecialiseerd in grafwerk, heeft u specifieke wensen, loopt eens binnen in hun winkel in Waalwijk en ze staan graag voor u klaar.

Zij bezorgen verse bloemen voor Regiobloemist in Waalwijk en omstreken.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloem & Styling Miriam Oremans

Mgr. Zwijsenstraat 16
5142SM Waalwijk

Bedrijfsgeschiedenis

Bloem&Styling Miriam Oremans is al sinds 1994 een begrip in Waalwijk en omstreken. Wij leveren bloemstukken , boeketten en planten. Wij beschikken elke dag over verse bloemen. Ons gekwalificeerd en creatief team staat voor u klaar om hiervan volgens opdracht een boeket of bloemstuk te maken. Naast bloemstukken, boeketten en planten leveren wij ook bruidswerk en rouwwerk.

In hun winkel hebben we een stijlvolle presentatie. En zeer veel mogelijkheden op het gebied van interieurbeplanting en decoraties. Wij beschikken over een groot assortiment plantenbakken, vazen, potten en woon-accessoires voor elk interieur. Tevens hebben wij een zeer mooie collectie kunstbloemen van zeer hoge kwaliteit. Niet van echt te onderscheiden! Onze decoraties zijn van eigen ontwerp en kunnen als maatwerk geleverd worden. We verkopen zijden bloemstukken in alle maten.

Zijden bloemstukken zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,00.