Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemist Breda

Het bestellen van bloemen kost soms veel moeite. Je wilt dat de bloemen van kwaliteit zijn en dat ze goed aankomen bij de ontvanger in Breda. Je bestelt bloemen natuurlijk niet zomaar. Vaak zit er een betekenis achter het laten bezorgen van een mooi bosje bloemen. Bij Regiobloemist hebben we een oplossing gevonden voor het online bestellen van bloemen. Wij werken samen met meer dan 500 lokale bloemenwinkels door heel Nederland. Hierdoor is het voor ons mogelijk om door heel Nederland kwaliteit bloemen te leveren. Het maakt in Breda dus niet uit of je woont in Breda Noord, Breda West, Prinsenbeek of Teteringen. Jij bestelt en wij bezorgen. Zo simpel kan het zijn!

  • Bloemenspeciaalzaak Verhoeven
    Cypresstraat 5, 4814PN, Breda

    Bloemenspeciaalzaak Verhoeven is een die gevestigd zit in een klein winkelcentrum van Breda. Wilt u bloemen laten bezorgen in Breda of omgeving, dan is Bloemenspeciaalzaak Verhoeven zeker een goede keuze.

  • Bloemisterij Koolen
    Tuinzigtlaan 11, 4813XH, Breda

    De bloemenwinkel Bloemisterij Koolen in Breda is gevestigd bij het uitvaartcentrum Zuylen aan de Tuinzigtlaan 11. Naast het traditionele rouwwerk zijn zij ook het perfecte adres voor prachtige bloemen en beeldschone boeketten. Zij bezorgen in de gehele regio van Breda voor Regiobloemist. Bent u op zoek naar een goede bloemist in Breda, zoek dan niet verder.

  • Bloembinderij Oxalis
    Past. Doensstraat 12, 4854CP, Bavel

    Bloembinderij Oxalis in Bavel bezorgd uw bloemen, boeketten in de regio Bavel en omstreken. Oxalis zit gevestigd aan de Pastoor Doensstraat nummer 12, als u in de buurt bent loopt eens binnen. Wilt u bloemen bestelen en laten bezorgen in de omgeving van Bavel, dan bent u bij Bloembinderij Oxalis aan het juiste adres. En via Regiobloemist bezorgen zij graag.

  • Bloemistery Schalk
    Mastlanddreef 9, 4841KJ, Prinsenbeek

    De boeketterie in het tuincentrum van Groenrijk heeft bijna dagelijks verse aanvoer van bloemen en planten. De boeketten worden op maat voor hen gemaakt en men bezorgd de bloemen in de regio Prinsenbeek voor Regiobloemist

  • Rootz Bloemen
    Nieuwstraat 11, 4901 JH, Oosterhout

    Wilt u een mooi, kleurrijk, creatief boeket bezorgd hebben. Dan kunt u via Regiobloemist door Rootz bloemen een boeket laten bezorgen in de regio Oosterhout.

Bloemist Breda bezorging ziekenhuizen

Bij Regiobloemist hebben wij het ook mogelijk gemaakt om jouw bloemen in verschillende ziekenhuizen in Breda te laten bezorgen. Zo kun je bloemen laten bezorgen bij een geliefde in het Amphia Ziekenhuis Langendijk en het Amphia Ziekenhuis Molengracht. Zo zijn er geen belemmeringen in het bezorgen van jouw liefde. 

Geef in de speciale verzoeken aan op welke afdeling en welk kamernummer de ontvanger ligt. Op deze manier zal de bezorger de bloemen makkelijker bij de ontvanger af kunnen geven.

Bezorging uitvaartcentrum bloemist Breda

Niet alleen in ziekenhuizen maar ook voor uitvaartcentra kun je bij Regiobloemist terecht. Via ons kun je er voor zorgen dat de uitvaart van jouw dierbare wat betreft de bloemen in ieder geval vlekkeloos verloopt. Het hebben van mooie bloemen op een uitvaart is erg belangrijk. Kies een van onze rouwstukken op onze website en zorg dat je die minimaal twee dagen voor de uitvaart bestelt. Hierdoor geef je de bloemist voldoende tijd om er voor te zorgen dat er een mooi rouwstuk wordt gemaakt. geef in de speciale verzoeken aan wanneer en hoe laat de uitvaart is. Zo kan de bloemist in breda zelf kiezen wat het beste moment is van bezorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een datum te kiezen voor wanneer de bloemist zal bezorgen. Wij bezorgen niet alleen bij Monuta Breda, maar ook bij DELA Breda en Zuylen Uitvaartverzorging. 

Bezorging bloemist Breda verzorgingshuis

Naast ziekenhuizen en uitvaartcentra, bezorgen wij in Breda ook in verschillende verzorgingshuizen. Hieronder staan een aantal verzorgingshuizen genoemd waar je bloemen kunt laten bezorgen via Regiobloemist.

  • Thebe Heuvel
  • Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom
  • Thebe De Hillen
  • Thebe Aeneas
  • Thebe Haga
  • Thebe De IJpelaar
  • Thebe Brabantpark
  • Thebe Eikenbosch
  • Surplus, Woonzorgcentrum Westerwiek
  • Thebe Liesbosch

Het laten bezorgen van bloemen bij verzorgingshuizen in Breda is heel simpel. Vul de gegevens van het verzorgingshuis en de ontvanger in en zorg ervoor dat je in de speciale verzoeken aangeeft om welk kamernummer het gaat. 

Hoe bestellen bij bloemist Breda?

Wanneer je bij Regiobloemist een bestelling plaatst, sturen wij jouw bestelling automatisch door naar een lokale bloemenwinkel in de buurt van het bezorgadres. Wanneer je nu zelf speciaal bij een bloemenwinkel jouw bestelling wilt plaatsen, is dat bij Regiobloemist ook mogelijk! Vul in de zoekbalk in dat je jouw bloemen in Breda wilt laten bezorgen en kies vervolgens een bloemist uit de lijst van bloemisten die worden weergegeven. klik op 'kies deze bloemist'. Wanneer je nu een bestelling plaatst, sturen wij jouw bestelling automatisch door naar de door jou gekozen bloemenwinkel. Zo makkelijk is het!