Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Acanthus in Emmeloord

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Acanthus bloememotie maakt boeketten en bloemstukken op maat.
Op die manier komen advies, creativiteit en kwaliteit samen, zonder dat dit ten koste gaat van uw wensen. En dit doen zij al meer dan 25 jaar met veel plezier en passie.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Acanthus

Noordzijde 6
8302GL Emmeloord

Bedrijfsgeschiedenis

27 Jaar geleden zijn Piet en Henriette van der Schaaf, begonnen met een kwekerijwinkel. Zij kweken, in onze kwekerij aan de Professor Brandsmaweg 2, ons eigen Plant en Perkgoed. Veel van de perkplanten die zij hier kweken verkopen wij ook zelf in de winkel.

In onze winkel hebben zij een bloementuin zodat u uw boeketten zelf kunt samenstellen maar zij kunnen u altijd adviseren. Verder hebben zij in onze winkel kamerplanten en woonaccessoires. Voor bloemen en boeketten kunt u bij hen ook online bestellen bij de Regiobloemist. Ook als u ze vandaag nog geleverd wilt hebben. Zij kunnen voor u een prachtig boeket door heel Nederland verzorgen. Maar wij bezorgen zelf in heel de Noordoostpolder en Urk.

Wij maken boeketten en bloemstukken op maat. Op die manier komen advies, creativiteit en kwaliteit samen, zonder dat dit ten koste gaat van uw wensen. Wij staan voor kwaliteit en versheid, diversiteit aan producten en wij geven persoonlijk advies.

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende bloemstukken zoals voor Rouwboeketten en trouwboeketten. Vooral bij rouw en trouwboeketten is het persoonlijk advies belangrijk om de juiste emotie in uw boeket te krijgen.

Extra informatie

Online bloemen bestellen kan bij Acanthus Bloememotie uit Emmeloord. Zij bezorgen de bloemen zelf in en rond de Noordoostpolder. De bloemen bestelt u online op basis van kleur, hieronder kunt u kiezen uit één van onze kleurrijke opties. Wij maken een boeket voor u welke past bij uw situatie en het seizoen, heeft u specifieke eisen en wensen? U kunt in de aanvullende informatie bijvoorbeeld aangeven waarvoor het boeket is. Als u voor 17:00 uur bestelt, dan bezorgen wij dezelfde dag het boeket nog!