Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Hofstede Interfleur in Numansdorp

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Welkom op ons regiobloemist profiel, van onze bloemen en planten word je blij en in onze bloemenwinkel in Numansdorp word je vrolijk.

Met de prachtigste bloemen en planten maken wij een persoonlijk boeket of arrangement voor je. Met bloemen geef je namelijk niet zomaar iets. Je geeft blijdschap, steun, troost, waardering, vrolijkheid…… Kortom, je geeft emotie.

Graag gaan wij de uitdaging aan om je blij te maken met onze bloemen en planten. Wij kijken er naar uit om voor je aan de slag te gaan! Kies ons als bezorg bloemist voor de regio

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Cromstrijen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Hofstede Interfleur

Burgemeester de Zeeuwstraat 7
3281AD Numansdorp

Bedrijfsgeschiedenis

In 1996 zijn wij onze winkel op de huidige locatie gestart en wij zijn een echt familiebedrijf wat wordt geleid door vader Jan en zoon Léon Vermeulen. Met de ruim 50 jaar ervaring hebben wij met Jan een schat aan vakkennis aan boord. Wij vinden het onze plicht deze kennis te delen en daarom leiden wij, als erkend leerbedrijf, ook jaarlijks stagiaires op.

Daarnaast zetten wij ons in voor de sierteeltsector in het algemeen. Léon is actief lid van de ledenraad van de branchevereniging VBW (Vereniging Bloemist-Winkeliers en behartigt de belangen van aangesloten bloemisten.

Extra informatie

In onze met recht gezellige winkel (wij zijn verkozen tot de gezelligste winkel van de gemeente Cromstrijen), kunt u terecht voor alles wat met verse bloemen en planten te maken heeft. Een mooi boeket, planten, rouwstukken, rouwkransen, bruidsboeketten. Graag vertalen wij je wensen in bloemen en planten.