Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloembinderij De Vuurdoorn in Zwolle

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Bloembinderij De Vuurdoorn is een familie bedrijf waarbij eigentijds, creatief bloemwerk en klantvriendelijkheid hoog aangeschreven staat. Met meer dan 30 jaar ervaring en passie voor bloemen en planten.

In de sfeervolle winkel kunt u voor elke gelegenheid terecht. Of het nu gaat om een mooi seizoens boeket, losse snijbloemen of leuke cadeauartikelen er is voor elk wat wils. Bij Bloembinderij de Vuurdoorn kunt u er van uitgaan dat alles met liefde, zorg en creativiteit voor bloemen gemaakt wordt. Uitgevoerd door de vakbekwame bloembindsters. Zij staan garant voor verse snijbloemen en ruime keus uit planten en originele cadeauartikelen.

Al jaren staan zij bekend om het maken van gelegenheidsbloemwerk. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van Bruidswerk en Rouwarrangementen.

Bloembinderij de Vuurdoorn winkel is gevestigd op het winkelplein in Berkum-Zwolle. Aan de Boerendanserdijk zijn zij gevestigd, vlakbij het PEC Zwolle stadion, ziekenhuis De Isala klinieken, uitvaartcentrum en crematorium Kranenburg en bedrijventerrein De Hessenpoort.
Bezorgservice

Bij bestelling voor 11:30 wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon en feestdagen) Wij bezorgen uw boeket of bloemwerk in heel Zwolle, Nieuwleusen, Dalfsen, Heerde, Hattem, Wapenveld, Epe, Veessen, Vorchten, Marle, Oene.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij De Vuurdoorn

Boerendanserdijk 68a
8024AJ Zwolle