Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Heerlen - Bloemenboetiek t Boeketje

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Bij bloemist 't Boeketje aan de Poelmanstraat in het prachtige stadje Heerlen bent u altijd aan het juiste adres voor prachtige bloemen en planten. Voor Regiobloemist bezorgen zij in de omgeving.

Bent u dus op zoek naar een goede bloemist in Heerlen, dan bent u bij 't Boeketje zeker aan het juiste adres. Kies 't Boeketje als uw bezorgbloemist.

U bent dan verzekerd van kwaliteit en goede verzorging

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 15:00
Donderdag
12:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Bloemenboetiek t Boeketje

v Weerden Poelmanstraat 34
6417EN Heerlen

Bedrijfsgeschiedenis

Heeft u bloemen mogen ontvangen? Met een klein beetje extra zorg en liefde van uw kant gaan ze nog langer mee. Snij ze nog even extra schuin af en plaats ze niet in ijskoud, maar in lauwwarm water. Hierdoor krijgen ze net even een extra boost. En mocht er blad in het water hangen, verwijder deze dan. Hierdoor krijgen bacterieën minder kans om zicht te ontwikkelen. Regiobloemist’ wenst u heel veel plezier met uw boeket!

Bloemist Heerlen - Bloemenboetiek t Boeketje