Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloembinderij Special Flowers in Reuver

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Met veel passie, creativiteit, enthousiasme en vakmanschap wordt door Bloembinderij Special Flowers dagelijks prachtig bloemwerk gemaakt. Mirjam is in 2000 gestart met haar bloembinderij waar al het bloemwerk op bestelling wordt gemaakt.

Dagelijks koopt Special Flowers verse bloemen in. De tijd tussen de kweker en u als klant wordt voor uw bestelling tot een minimum beperkt. Hierdoor kunt u langer genieten van uw vers bloemwerk.

Ook een bezoek thuis of bij het bedrijf behoort tot de mogelijkheden, al het bloemwerk te bestellen per telefoon, E-mail of website. Zeker bij bruidswerk en rouwbloemwerk kan er een afspraak worden gemaakt zodat u in alle rust samen met Mirjam van Special Flowers een keuze kunt maken uit de beschikbare arrangementen.

Als u op zoek bent naar een bloemist in de regio Reuver, dan hoeft u niet verder te zoeken, Uw bloemwerk kan bijvoorbeeld worden bezorgd in Venlo, Blerick, Tegelen, Steyl, Belfeld, Reuver, Beesel, Swalmen of Boukoul.

Tevens kunnen zij als Regiobloemist in geheel Nederland en Internationaal bloemen versturen en bezorgen.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Beesel

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij Special Flowers

Keulseweg 171
5953HJ Reuver

Extra informatie

Bloembinderij Special Flowers is gespecialiseerd bij trouwboeketten en rouwwerk