Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen & Zo in Bergschenhoek

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Voor een mooi boeket of creatief cadeau bent u op het juiste adres bij Bloemen & Zo. Wij bezorgen uw verse boeketten in Bergschenhoek,Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk. Bloemen & Zo is gespecialiseerd in Particulieren, Bedrijven, Trouwen, Geboorte en Uitvaart bloemen. Bloemen geef je niet met je handen, die geef je met je hart. Bloemen & zo MEER DAN BLOEMEN.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemen & Zo

Dorpsstraat 24 C
2661CG Bergschenhoek

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemen &zo is in in 2003 gestart door Tanja Verhagen. Na enkele jaren bij verschillende bloemenspeciaalzaken te hebben gewerkt besloot zij om voor haar zelf te beginnen. Alles wat zei tijdens haar opleidingen en in de praktijk heeft geleerd is samengevoegd en daaruit is Bloemen &zo ontstaan.

Kwaliteit en service staan bij Tanja hoog in het Vaandel. Tanja en haar team zullen er alles aan doen om een klant met een tevrede gevoel de deur uit te laten gaan.

Extra informatie

Wij hebben onze eigen bezorgdienst die er voor zorgt dat het boeket wat u met zorg heeft gekozen netjes wordt bezorgd op het afleveradres.