Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen & Zo in Bergschenhoek

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Voor een mooi boeket of creatief cadeau bent u op het juiste adres bij Bloemen & Zo. Wij bezorgen uw verse boeketten in Bergschenhoek,Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk. Bloemen & Zo is gespecialiseerd in Particulieren, Bedrijven, Trouwen, Geboorte en Uitvaart bloemen. Bloemen geef je niet met je handen, die geef je met je hart. Bloemen & zo MEER DAN BLOEMEN.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemen & Zo

Dorpsstraat 24 C
2661CG Bergschenhoek

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemen &zo is in in 2003 gestart door Tanja Verhagen. Na enkele jaren bij verschillende bloemenspeciaalzaken te hebben gewerkt besloot zij om voor haar zelf te beginnen. Alles wat zei tijdens haar opleidingen en in de praktijk heeft geleerd is samengevoegd en daaruit is Bloemen &zo ontstaan.

Kwaliteit en service staan bij Tanja hoog in het Vaandel. Tanja en haar team zullen er alles aan doen om een klant met een tevrede gevoel de deur uit te laten gaan.

Extra informatie

Wij hebben onze eigen bezorgdienst die er voor zorgt dat het boeket wat u met zorg heeft gekozen netjes wordt bezorgd op het afleveradres.