Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Rotterdam - Bloembinderij Geschikt

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Bloembinderij Geschikt in Rotterdam staat bekend om hun kleurrijke veldboeketten. In de zomer proberen ze zo veel mogelijk met biologische bloemen te werken, niet alleen vanwege het milieu, maar ook omdat ze een veel natuurlijkere uitstraling hebben. ze proberen dan ook zo veel mogelijk seizoensgebonden bloemen te gebruiken. Omdat het team uit ervaren bloembinders bestaat kunnen we natuurlijk ook al het ‘gewone’ bloemwerk maken.

Wij kiezen onze bloemen om hun kleur en vorm, meestal voor de wat bijzondere soorten, veranderend met de seizoenen. In onze boeketten verwerken wij veel verschillende soorten bloemen; maken gebruik van hoogte verschillen, waardoor iedere bloem tot zijn recht komt. Ook in de presentatie mixen wij verschillende soorten bloemen. We bezorgen door heel Rotterdam, Berkel & Rodenrijs en Capelle a/d IJssel voor o.a. Regiobloemist.

Kies ons als bezorgbloemist voor Rotterdam en wij maken wat u wenst.

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij Geschikt

Bergselaan 287 A
3038CE Rotterdam

Bloemist Rotterdam - Bloembinderij Geschikt