Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloembinderij t Hoefblad in Made

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

In kleurrijke, gezellige overzichtelijke bloemenwinkels in Made en Zevenbergen, presenteren wij u een mooi gevarieerd aanbod van bloemen, planten, potten en interieurartikelen. Bij Bloembinderij 't Hoefblad heeft u altijd een ruime keuze uit vele mooie verse snijbloemen van het seizoen. Boeketten kunt u door onze medewerkers ter plekke naar wens laten maken. Daarnaast is er altijd keuze uit diverse plukboeketten. Natuurlijk kunnen wij de bloemen ook voor u thuis bezorgen. Kom gerust eens langs bij ons in de winkels om de sfeer te proeven.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Drimmelen

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij t Hoefblad

Den Deel 7
4921JH Made

Bedrijfsgeschiedenis

Bloembinderij `t Hoefblad is een winkel waar we al meer dan 20 jaar met veel passie werken met bloemen, planten, aardewerk, glaswerk en prachtige woonaccessoires die we tot een mooi geheel samen brengen. Vers en droog, vaas en glas worden in harmonie gecombineerd soms met bloemen of met zijde, misschien een vleugje kitsch maar het oog voor kwaliteit en detail is onze kracht!

Bloemen spelen bij ons de hoofdrol, bloemen zijn mooi levendig en ruiken erg lekker. We werken vooral met bloemen uit het seizoen. Iedere dag vers aangevoerd en met emotie uitgekozen. Bloemen zijn een fantastische manier om telkens weer nieuwe inspiratie op te doen en te komen tot telkens weer nieuwe, mooie en bijzondere creaties.

Om uiteindelijk te laten zien en natuurlijk te verkopen in onze winkels voor betaalbare prijzen. Bloemen voor jezelf of om weg te geven. Bloemen voor op je werk of bloemen voor je huwelijk of het overlijden van een dierbare.