Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

't Bloemenhuys in Eerbeek

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

't Bloemenhuys is de naam van de oudste bloemenwinkel in Eerbeek. 't Bloemenhuys staat voor synoniem voor uitstekende kwaliteit en dito service.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Brummen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

't Bloemenhuys

Molenstraat 7
6961DS Eerbeek

Bedrijfsgeschiedenis

’t Bloemenhuys is de oudste bloemenwinkel in Eerbeek met een zeer grote collectie losse bloemen, boeketten, bloemstukken en bijzondere rozen. Verder bieden zij exotische bloemen aan. Ook kun je bij 't Bloemenhuys in Eerbeek terecht voor een ruime collectie potterie- en glaswerk, cadeau- en decoratieartikelen. Zij maken boeketten en bloemwerk voor speciale gelegenheden, zoals voor een huwelijk of overlijden.

Wil je bloemen bestellen in Eerbeek bij 't Bloemenhuys? Zij bezorgen uiteraard ook in de plaatsen Brummen, Dieren, Hall, Laag Soeren, Loenen en Spankeren in de provincie Gelderland.