Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Zwarte bloemen

Zwarte is misschien niet de eerste kleur, waaraan je denkt bij het bestellen van bloemen. Zwarte bloemen zijn ook maar bij weinig bloemisten verkrijgbaar. Deze zeldzame rozen zijn erg populair bij veel mensen dankzij hun unieke uiterlijk. Zoals je vast al wel weet, heeft elke bloem een symbolische betekenis. Bij de betekenis speelt vooral de kleur een belangrijke rol. Zwarte bloemen worden over het algemeen minder verkocht, maar hebben wel een zeer bijzondere betekenis. Een zwarte bloem staat namelijk voor een afsluiting van een periode. Ze worden dan ook vaak gebruikt bij een definitief afscheid. Zo kunnen zwarte bloemen erg betekenisvol zijn op een begrafenis. Wij van Regiobloemist willen op een bijzondere manier bijdragen aan een emotioneel afscheid. Daarom verkopen wij alleen zwarte bloemen van de allerbeste kwaliteit.

Ga voor een combinatie van witte en zwarte bloemen!

Een combinatie van witte en zwarte bloemen kan erg mooi en betekenisvol zijn. Zo staat de kleur zwart voor afscheid en wit voor reinheid, hiermee sluit je dus een fase af en start je een nieuwe. Een boeket met witte en zwarte bloemen kan daarom erg bijzonder zijn om aan nabestaanden te geven op een begrafenis of crematie. Wanneer mensen in een moeilijke periode zitten, waarin ze afscheid moeten nemen van een dierbare, wil Regiobloemist ervoor zorgen dat het leveren van de bloemen goed verzorgd wordt. Zo hebben wij de levering en kwaliteit erg hoog in ons vaandel staan.

Persoonlijke levering door Regiobloemist

Zwarte bloemen worden voornamelijk besteld in periodes van rouw en verdriet. Het is fijn als jij je in die periode niet druk hoeft te maken over de kwaliteit van het boeket en de levering. Daarom zorgen wij ervoor dat je de mooiste bloemen ontvangt op een gewenste plek en op een gewenst tijdstip. Wil je bijvoorbeeld bloemen laten bezorgen bij een crematorium, begraafplaats of kerk? Dat is geen probleem! Kies de gewenste locatie en het gewenste tijdstip bij het plaatsen van de bestelling en Regiobloemist verzorgt de rest. Wij proberen zo veel mogelijk met je mee te denken en bieden veel flexibiliteit.

Een lint met betekenis

Maakt het boeket met zwart bloemen extra persoonlijk, door er een lint met een mooie persoonlijke tekst aan toe te voegen. Hierdoor kun je persoonlijk afscheid nemen van een dierbare en kun je de nabestaanden een hart onder de riem steken. Als je vragen hebt over deze service of advies wilt, kunt je altijd contact gerust met ons opnemen. Wij hopen positief bij te kunnen dragen aan een moeilijke periode, door middel van een prachtig boeket met minimaal een zwart bloem, waarin de nodige zorg en aandacht zit.

Vragen of opmerkingen?

Kom je er niet helemaal uit met het bestellen van de zwarte bloemen of een rouwboeket waarin zwarte bloemen verwerkt zijn? Of heb je een andere opmerking of vraag met betrekking tot onze webshop of ons andere aanbod? Wij helpen je graag! Op onze vragenpagina vind je de antwoorden op alle meest gestelde vragen. Deze pagina kun je dus bekijken als je een vraag hebt met betrekking tot onze diensten, services of bijvoorbeeld onderhoud van de bloemen uit het boeket. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Via het contactformulier kun je eenvoudig jouw gegevens achterlaten. Eén van onze specialisten zal vervolgens contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen.