Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Zwarte bloemen

Zoals je vast al wel weet, heeft elke bloem een betekenis. Bij de betekenis speelt vooral de kleur een bepalende rol. Zwarte bloemen worden over het algemeen minder verkocht, maar hebben wel een bijzondere betekenis. De kleur zwart staat namelijk voor een afsluiting van een periode. Ze worden dan ook vaak gebruikt bij een definitief afscheid. Zo kunnen zwarte bloemen erg betekenisvol zijn op een begrafenis. Wij van Regiobloemist willen op een bijzondere manier bijdragen aan een emotioneel afscheid. Daarom verkopen wij alleen zwarte bloemen van de allerbeste kwaliteit.

Een zwart witte bloem

Een combinatie van witte en zwarte bloemen kan erg mooi en betekenisvol zijn. Zo staat de kleur zwart voor afscheid en wit voor reinheid, hiermee sluit je dus een fase af en start je een nieuwe. Een zwart wit boeket kan daarom erg bijzonder zijn om te gebruiken bij een begrafenis of crematie. Wanneer je in een periode van afscheid nemen zit, wil je dat alles vlekkeloos verloopt. Wij van Regiobloemist dragen hier ons steentje aan bij. Zo hebben wij de levering en kwaliteit erg hoog in ons vaandel staan.

Een persoonlijke levering

Een zwart witte bloem wordt voornamelijk besteld in periodes van rouw. Het is fijn als jij je in die periode niet druk hoeft te maken over de kwaliteit van het boeket en de levering. Daarom zorgen wij ervoor dat je de mooiste bloemen ontvangt op een gewenste plek en tijdstip. Zo is het dan ook mogelijk om te leveren op bijvoorbeeld een crematorium. Wij van Regiobloemist proberen zoveel mogelijk met je mee te denken en zijn hierin erg flexibel.

Een lint met betekenis

Zwarte bloemen kopen bij Regiobloemist kan erg persoonlijk worden gemaakt, zo is het bij ons mogelijk om een lint met een bepaalde tekst bij de bloemen te leveren. Hierdoor kun je persoonlijk afscheid nemen van een dierbare. Als je vragen hebt of advies kan je altijd contact met ons opnemen. Wij hopen positief bij te kunnen dragen met een prachtig boeket en stoppen hier veel zorg en aandacht in.