Pluk je voordeel bij Regiobloemist

Helaas is inmiddels deze actie verlopen

Ontvang €5,- korting op een vers boeket én een gratis wenskaartje!

Voor jou geplukt! Een mooie bos bloemen met €5,- korting en een gratis kaartje! Bij besteding vanaf €10,- bij Trekpleister, ontvang je een voucher voor €5,- korting op je volgende bos van www.regiobloemist.nl. En daarbij krijg je ook nog een gratis wenskaartje t.w.v. €1,50!*

Hoe krijg ik een voucher code?

Optie 1 - online

Voeg bij besteding vanaf €10,- de Trekpleister Regiobloemist Voucher toe aan je winkelmand op Trekpleister.nl. U ontvangt dan in de mail de vouchercode voor korting bij Regiobloemist.nl

Optie 2 - in de winkels

De voucher code ontvangt u ook in alle winkels van Trekpleister tijdens de 'Voordeelplukkers weken' (27 Maart t/m 23 April) van Trekpleister. Bij elke besteding vanaf €10,- ontvangt u de Regiobloemist voucher code bij de kassa. Vraag er eventueel altijd even naar.

Hoe kan ik de voucher code inwisselen?

De voucher code die u ontvangt kun u invoeren als kortingscode op www.regiobloemist.nl tijdens het bestellen. Bij betaalopties onderop staat de optie voor kortingscodes. De code kun je verzilveren t/m 21 mei.

*De code kun je verzilveren t/m 31 mei (dus ook met Moederdag, tip!). Kies uit het ruime assortiment en voeg gratis jouw persoonlijke boodschap toe. Vul tijdens het bestellen de kortingscode in en betaal veilig via het online betaalsysteem.

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, het was een groot succes.