Moederdag Samenwerking Trekpleister & RegiobloemistWelkom bij de Trekpleister Moederdag Actie informatie pagina. Regiobloemist en Trekpleister maken samen Moederdag nog specialer.

Wat houdt de actie precies in?

Regiobloemist geeft 5,- korting en maakt het persoonlijk kaartje gratis via een unieke kortingscode afkomstig van Trekpleister samenwerking. Iedereen die voor minimaal 15 euro besteed op Trekpleister.nl of in een van de Trekpleister winkels in Nederland krijgt een unieke kortingscode op de kassabon of via de bestelmail mocht je online bestellen bij Trekpleister.

Ga naar trekpleister en bekijk de leuke producten.

Mocht je al een code bezitten, kies dan een geweldig moederdagboeket uit op onze site en plaats eenvoudig en veilig je bestelling. Kies een gewenste bezorgdatum en wij bezorgen de bloemen bij je moeder. Bestel op tijd om jezelf te verzekeren van een zondag levering.

Actie voorwaarden

1. Algemeen

1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door A.S. Watson (Health & Beauty Continental Europe) BV –waarvan Trekpleister onderdeel uitmaakt- . gevestigd te Renswoude , aan het adres Nijborg 17, te Renswoude (hierna: "Trekpleister") georganiseerde promotionele actie (hierna: "deze Actie") en zijn tevens te raadplegen op de website www.Trekpleister.nl.
1.2 Door deel te nemen aan deze Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van deze Actievoorwaarden.
1.3 Trekpleister is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Actievoorwaarden gedurende de looptijd van deze Actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden deze Actie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat Trekpleister daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking, wijziging of aanpassing van de Actie, zal door Trekpleister bekend gemaakt worden via de website www.Trekpleister.nl.
1.4 Indien één of meer bepalingen van deze Actievoorwaarden nietig zijn of worden vernietigd, is Trekpleister gerechtigd één of meer vervangende bepalingen vast te stellen die zoveel mogelijk de aard en de strekking van de nietige of vernietigde bepaling benaderen zonder zelf nietig of vernietigbaar te zijn.
1.5 Deze actie begint op 25 april 2022 en eindigt 7 mei 2022.
1.6 Op deze Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de Actievoorwaarden of de Actie dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Utrecht.
1.7 Opgegeven persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van deze win actie en worden na afloop van deze actie verwijderd.

2. De actie
Koop in de periode 25 april t/m 7 mei 2022 voor minimaal 15 euro aan producten bij Trekpleister. Je ontvangt bij jouw aankoop van minimaal 15 euro een unieke kortingscode op de kassabon om te verzilveren bij Regiobloemist.nl. Kies dan op www.regiobloemist.nl een boeket en voer de kortingscode in wanneer je gaat betalen (bij de betaalopties), dan zullen de 5 euro korting + de gratis boodschap worden verrekend.

Kies tijdens het bestellen voor een kaartje van 1,50 en dmv uw kortingscode wordt dit kaartje gratis.
Als u een kaartje kiest, dan geven wij namelijk 1,50 extra korting zodat uw persoonlijke boodschap gratis wordt.