Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Zondag 10 mei Moederdag! Wij bezorgen ook op zondag

Wij bezorgen uw bloemen ook op zaterdag 9 Mei en zondag 10 Mei overal in Nederland. Verras je moeder, oma of vriendin met moederdag 2020. Laat bloemen bezorgen op deze mooie dag en verras alle moeders. Elke moeder verdient om in het zonnetje gezet te worden. Laat bloemen bezorgen bij mama of oma en wij zorgen ervoor dat wij schitterende bloemen bezorgen op moederdag. Kies een seizoensboeket voor moederdag als je wilt dat wij een keuze maken voor moederdag. Wil je zelf bepalen wat voor soort bloemen wij mogen bezorgen, kies dan hier beneden een mooi boeket uit. Kies bij het boeket de juiste bezorgdatum en wij bezorgen wat u wilt.

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om voor of op Moederdag te bezorgen. Onze bloemisten kunnen er helaas geen bestellingen meer bij hebben, het is te druk. Kies een latere datum aub. Excuses voor het ongemak.

Moederdag seizoensboeketten

U kunt de bezorgdatum zelf kiezen tijdens het bestellen en een persoonlijke kaarttekst toevoegen op het gratis kaartje. Zet je moeder, oma of tante die als een moeder voor je is nu in het zonnetje.