Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Bloemsierkunst Henk Ganzeman in Wijk bij Duurstede

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Bloemsierkunst Henk Ganzeman is gevestigd is het stadje Wijk bij Duurstede. Wij bezorgen al ruim 30 jaar voor onze klanten in de regio. En hopen dit ook voor U te mogen doen. U kunt bij ons terecht voor boeketten, bloemstukken, geboorte, trouw- en rouwarrangementen. Verder kunt U in onze winkel terecht voor vazen, aardewerk,kado artikelen, accessoires, zijdebloemen, bloemenbonnen en veel meer. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Zandweg 3 te Wijk bij Duurstede tijdens de winkelopeningsuren.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemsierkunst Henk Ganzeman

Zandweg 3
3962 EA Wijk bij Duurstede

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemsierkunst Henk Ganzeman is gestart in het stadje Wijk bij Duurstede 30 jaar geleden in het winkelcentrum de Heul aan de Madelinushof 1. Sinds 10 jaar zitten wij nu aan de rand van het centrum van Wijk bij Duurstede. Wij hebben een goede band opgebouwd met de inwoners van Wijk bij Duurstede, de middenstanders en de bedrijven.

Extra informatie

U kunt Bloemsierkunt Henk Ganzeman bereiken via de provincialeweg vanuit Bunnik. Dan volgt U het centrum en voor U het centrum ingaat over het bruggetje, ziet U ons op de rondehoek aan de rechterkant.
Komt U vanaf de pont of de dijk, dan volgt U ook het centrum en ziet U ons in de bocht aan de linkerkant.
U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel. Voor vragen kunt U ons altijd bellen 0343-592244.